Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Vista - Hasło

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy można pytać o takie rzeczy na tym forum, ale mam do was pytanie. Wie ktoś może jak wejść na komputer ( Viste ) Która jest zabezpieczona hasłem?

Mój wuja zna taki kod, który pasuje i bez znania hasła można wpisać ten kod i można wbijać normalnie.. Zna ktoś ten kod/hasło/trick/czy ch*j wie co to jest? Nie chcę się komuś wkraść na komputer ani podbijać rządów :D Tylko chce wbić na mój komp normalnie i grać a nie mogę bo mi tata hasło nałożył.. To jak by ktoś mógł napisać to czekam i Lajkuje ;)

lucyfergif.gif

Opublikowano

resetowanie hasła tylko , znajdziesz tutoriale bez problemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to grzebiesz w necie, uczysz się jak omijać zabezpieczenia systemu po 2-3 latach przy dobrych wiatrach się nauczysz

dać się da, problemem jest ze trzeba być przy kompie by wiedzieć czego szukać i jak użyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

najlepiej sciagnąć program(zapomnialem nazwy ale wiem ze dziala bo sam prubowalem)ktory nagrywasz na lpytke i botujesz zniej oruchamiasz dane rzeczy(jak bedziesz chetny to wysle na pw) tworzy nowego admina potem paczysz na haslo i usuwasz konto i masz :D

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

w windowsie nie ma możliwości zobaczenia hasła innego użytkownika, nawet przez konto Administrator a tym bardziej jego zdeszyfrowania.mozna je tylko zmienić

każde konto jakie będzie stworzone nie będzie i tak kontem Administrator bo może być tylko jedno stworzone przy instalowaniu systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...