Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gram po polsku. Jestem noobem?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie bracia forumowicze.

Mam takie pytanko gdzie każdy może się wypowiedzieć ( nooo czyli dyskusja xD )

Gracie w języku Inglisz czy Polski?

Ja osobiście jestem PL ! i nadal nie ogarniam czemu wszyscy mają problem ze nie gram po angielsku.

Przeciez to tylko różnica tekstów i itemków . . . ( no i skilli ).

Co o tym sądzicie? :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Dlatego że jak grasz nie z polakami to nawet nie ogarniasz nazw itemów co typki piszą, dwa, że lektor jest chujowy jak MMT a 3 że niektóre tłumaczenia wołają o pomste..

Opublikowano

Mega facepalm po przeczytaniu nazwy tematu.

Powiedz mi swoje kda to ci powiem czy jestes noobem

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

To kwestia przyzwyczajenia.

Chodzi mi o to,że większość gier jest w języku angielskim i ludzie polubili ten język.

Mi osobiście nie podoba się POLSKI DIALOG !

Sory , ale to jest porażka te teksty są meh. ..

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Nie rozumiecie, wiekszosc ssow ktore ktos wrzuca i jest na nim pl wersja, leci hejt ze oooo jak mozna grac na polskiej wersji.

Ja osobiscie gram na angielskiej wersji, nie przemawia do mnie ten lektor.

Opublikowano

Ja gram na angielskiej wersji, jednak z polskimi napisami. Polska ścieżka dźwiękowa jest do ...

Opublikowano

Mi jakoś wersja polska nie przeszkadza, szczerze mówiąc przyzwyczaiłem sie, moze to dlatego, że do końca nei rozumiem działania skilli niektórych champow po angielsku, nie mam zbyt dobrego angielskiego, 1 technikum dopiero ;/ Troszke lektor odrzuca ale wole miec wszystko napisane po polsku i zrozumieć w 100%

Opublikowano

JA gram na East w polskiej wersji, a na West w angielskiej :] Pamiętam nazwy itemów na pamięć w wersji angielskiej jak i polskiej więc :]

sigpic208348_23.gif

"Są na świecie ludzie, którzy lubią samotność, ale nie ma nikogo kto mógłby te samotność znieść"

Opublikowano

Noobem jesteś tylko wtedy jeśli grasz na angielskiej wersji a nie rozumiesz angielskiego -.-

Faktycznie polski dubbing jest słaby ale niektóre są całkiem OK.

Jak zaczynasz na polskiej wersji to możesz się domyślać, które to jest np. Stinger bo na angielskiej wersji to widać.. w dodatku możesz wpisać.

Ale jak ogarniasz nazwy itemów czy skilli wystarczająco, żeby komunikować się z teamem to nikogo nie powinno interesować na jakiej wersji grasz.

ale to pięć trupów brzmi co najmniej słabo

Hejo

Opublikowano

Mi jakoś wersja polska nie przeszkadza, szczerze mówiąc przyzwyczaiłem sie, moze to dlatego, że do końca nei rozumiem działania skilli niektórych champow po angielsku, nie mam zbyt dobrego angielskiego, 1 technikum dopiero ;/ Troszke lektor odrzuca ale wole miec wszystko napisane po polsku i zrozumieć w 100%

Nie zeby cos ale ja jestem 2 gimbazjum i moge ogarnac bez problemu "dzialanie skilli" nawet jezeli musze sie troche domyslic :D

No ale te "pjenć trupuf" rozpierdala system xD

Opublikowano

Dla niektórych osób jeśli masz polski język to nie umiesz grać i jesteś noobem.

Dlaczego? Otóż, który dziesięciolatek będzie Ci czytać dobrze po angielsku? Na pewno nie każdy. A zwykle tacy młodzi gracze nie umieją w to grać i przeważnie lamią ;>

Ja? Polski, a jakże! Nie będę się zastanawiać przy każdym powrocie do bazy co znaczy dane słowo. Nie jestem 4pr0 z angielskiego, ale się rozczytam i dogadam z innymi. PL ze względu na szybką grę i łatwość (tak jak napisałem wyżej, polski czytam w 4 sekundy, angielski w 20 - przynajmniej tak mi się wydaje) :D

EDIT : I jeszcze nazwy itemów, znam tylko polskie ^^

challenger.png

Opublikowano

Ach uwielbiam słuchać te wyrażające jakże niezwykłą ekscytację głosy: "dwa trupy", "trzy trupy" ..

@top

Gram na West gdzie się pisze po angielsku, gdybym miał nawet menu polskie to nie znałbym angielskich nazw itemów i gdy ktoś pisze że coś jest lepsze od czegoś to nie zrozumiem. Polskie głosy są takie polaczkowe że jak je słyszę to nie wiem czy się załamać czy wyjść z gry, mam ustawiony język angielski bo jak dla mnie brzmi o niebo (a nawet i 2) lepiej. Znam dobrze angielski więc nie mam żadnych problemów z komunikacją czy z zrozumieniem tekstu w grze.

Opublikowano

Bez przesady , ale angielski w grze " LoL " is eASY

Taki angielski to nie angielski .

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

@up.

i potem takie dzieci jak ty tłumaczą w google translate skille nowych postaci i dziwią się czemu to jest bez sensu. Sorry, ale większość społeczności lola to dzieciaczky, a "pr0sy z brązu ( ew złoto jeżeli ktoś im wygra mecz ) gadają, że polski jest chujowy ( Nie podoba się polski? pograj na niemieckim i zobaczymy u kogo jest zjebany lektor. Polski lektor jest super, mi się podoba. A ta baba na angielskim gada jakby ją rżnęli w 2 dziury. Nazwy itemów? gram na POLSKIM i znam NAZWY WSZYSTKICH ITEMÓW PO ANGIELSKU. Więc problemów nie widzę ). To, że "tfuj pan i miszcz ocelot czy brodaty żyd koreańczyk mają inglisz, to polaczek obrażający za wyjście z respa, padnięcie na topie raz na jakiś czas, nie powinien grać, bo potem NIE ZROZUMIE co robią skille jego postaci.

Nie wszyscy. ale większość.

Jak wam się POLSKI nie podoba, to wypierdalać do anglii i nie wracać

Pjona

graphic.png

Opublikowano

A ja gram na polskiej ,a itemy po agnielsku(skroty)w wiekszosci znam wiec nie ma problemu

Nie bede gral na angielskiej,polski to moj jezyk ojczysty a ze jest dostepny w grze ,,lol'' to nie widzie problemu.

Niech sobie polaczki mysla ze jak graja na angielskiej wersji to sa prosami

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...