Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - partner - WTF?!

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, słyszałem, że jak chce się mieć partnera to wiadomo trzeba uzyskać tych widzów itp., ale najbardziej zaskoczyło mnie to:

1.Jeżeli chce się mieć partnera to od początku trzeba wstawiać filmiki i mieć pełne do nich autorstwa na komercyjne wykorzystywanie więc jeśli wstawimy jakaś muzykę musimy znaleźć do niego licencje (CC). To jest w miarę logiczne, ale czy dobrze powiedziałem - to jest prawda? Że jeżeli uzyskam z 2000 widzów, ale filmiki będą z muzyką która nie jest na licencji na komercyjne wykorzystywanie) to nie dostane partnera?

A teraz ta wiadomość która mnie zaskoczyła:

2. Jeżeli przed nagrywaniem w ogóle jakiś rzeczy na kanał miałem załóżmy filmik(na przykład jakiś poradnik) z muzyka bez licencji i ten filmik usunę to i tak już nie będę mógł mieć partnera, bo złamałem ich regulamin i użyłem piosenki takiej która na przykłada nie pozwala na jej komercyjne wykorzystywanie(komercyjne-czyli żeby czerpać korzyści)No i jeżeli myśli się o koncie z partnerem to trzeba złożyć nowe. Czy to prawda?

To na tyle za odpowiedzi lajki ;D

Bardzo bym prosił tez o wypowiadanie się tych ludzi którzy coś o tym wiedzą, a nie piszą tylko żeby pisac

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Nie, partnera nie mozna miec gdy dadza ci ostzezenie, jesli nic takiego nie dostales mozesz probowac starac sie o niego, problemy mozesz miec dopiero wtedy gdy twoj kanal bedzie zglaszany, dopiero moga sie przyczepic.

Opublikowano

1, Jeżeli w filmie jest utwór licencjonowany NIE MASZ PRAWA mieć tam reklam

2.Większość ludzi woli założyć nowe konto i nie mieć problemów z yt

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nie, partnera nie mozna miec gdy dadza ci ostzezenie, jesli nic takiego nie dostales mozesz probowac starac sie o niego, problemy mozesz miec dopiero wtedy gdy twoj kanal bedzie zglaszany, dopiero moga sie przyczepic.

yyy jak można zgłaszać czyjś kanał ? lol

1, Jeżeli w filmie jest utwór licencjonowany NIE MASZ PRAWA mieć tam reklam

2.Większość ludzi woli założyć nowe konto i nie mieć problemów z yt

ale żeś odpowiedział... widać, że nie wiesz o co chodzi, ale masz już tego lajka!... każda piosenka jest licencjonowana tylko na różnych uprawnieniach...

I chciałbym żeby ktoś mi odpowiedział na te 1 pytanie czy od początku muszę takie filmy wstawiać?...

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...