Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

exp w grocie wojownik mental

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

to prawda, czy mit ze wojownikowi mentalowi ciezej expi sie w grocie.

Wszyscy mi mowili zebym sie nie wyglupial i robil bodego, poniewaz na wyzszych lvl'ach nie dam rady expic,ale ja sie uparlem i zrobilem mentala.

Czy naprawde bedzie tak ciezko ?

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Czesc,

to prawda, czy mit ze wojownikowi mentalowi ciezej expi sie w grocie.

Wszyscy mi mowili zebym sie nie wyglupial i robil bodego, poniewaz na wyzszych lvl'ach nie dam rady expic,ale ja sie uparlem i zrobilem mentala.

Czy naprawde bedzie tak ciezko ?

nie wiem jakie dzieci ci to powiedzialy, ale NIE mają racji. Mentalem w grocie expi sie fajnie tylko ze bez silnego lub z silnym g1

Opublikowano

Im więcej masz deffa, czyli obrony, tym trudniej jest Ci w Grocie Wygnańców, gdyż potwory uderzają wtedy samą przeszywką i szybko padasz. Nie włączaj po prostu Silnego i miej bony na odbicie ciosu. Tak czy siak koledzy mieli rację - Body jest lepszym wyborem. ;-)

Opublikowano

UP dlaczego niby bod jest lepszym wyborem ? że daje trochę lepiej rade w grocie ? a weż pod uwagę v2 jest 100x lepszy i tak samo będzie na tych nowych mapach co teraz wprowadzą mental będzie lepszy bo będzie potrzebny deff a w grocie jak masz dobre eq to all postaciami możesz expić :) mój kolega daggerem dawał rade ma maxi maxi :)

Opublikowano

Mentalem bardzo dobrze expi sie w grocie nawet tej v2 moze i lepiej od bodego tylko podstawa to dobre eq skille P i duzy % buffow tak z 40 i przy spotach masz full hp z silnym P tylko trzeba miec duzo na diabły i bardzo dobro bron + 40%strzaly albo i wiecej i z 1000 deffa sam mam mentala 86 i przy srednim spocie z komendantami mam full hp z 940 deffa 80grota truta+6 sr33 teraz tryton +7 lepszy dla mentala nawet bez 2xdiabły wazne aby kd potwora miał 30 strzały i 30% bloku jednym słowem fajnie sie expi

Mental to kosa do expa był i bedzie przy 1200deffa zolnieze i luki bijo po 50.

Opublikowano

Kolega expi mentalem 86 lvl na magistrach i nawet ładnie kosi oczywiście nie jak moj wp ale byłem zaskoczony, że tak fajnie sie nim expi byłem przygotowany że przeszywka przeszywka... i ded ale się pomyliłem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

nie jest to prawda.

jest taki wojownik Sygurd z s12 co mentalem sobie w grocie miota jak chce.

pamiętaj iż więcej deffa większe szycie :)

wieksze szycie to prawda, ale jak sie ma duzo deffa to potworki biją po 50-100 wiec tutaj lezy wybor, lub miec w chui defa lub miec malo

Opublikowano

Boże zaczyna się zrób silne na G. Sam grałem sporo mentalem od 75 do 86 sporo czasu spędziłem mentalem silne P w grocie. Moim zdaniem nie powinienyś się przejmować a maxować fakt faktem że kumple twoi źle ci podpowiadali bo o ile wiem to mentalem o wiele więcej wbijesz niż bodym ;p Exp jest bardzo dobry mentalem.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mental też dobry do expa w grocie bez silnego ciała.

Jak dodatkowo będziesz miał roske na atak / kryta / przyszywkę oraz dłoń przebicia i krytyka to spokojnie dasz rade.

Głównie chodzi o atak, im więcej go masz tym łatwiej.

Opublikowano

Każdą postacią można wydajnie expić, jedne potrzebują tylko do tego lepszego eq od innych.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Na mentalu się słabo znam na wyższych levelach, ale dam ci taką radę: weź nie słuchaj głupich ludzi, którzy sami nic nie wiedzą tylko powtarzają piedoły po innych. Jak jestem w m1, też słyszę teksty typu: "jak ty BM-em wbiłeś 78 lvl?", a jak tylko zrobię skille na P, wbijam 80, potem jadę do 87 lvl w czym nie widzę najmniejszego problemu. Każdą postacią da się spokojnie expić. A Bodym na PL teraz nie polecam grać, bo nie dość że ma wszystko najdroższe to każdy bonowanie eq zaczyna od ono, abs na miecze, a bodziak jeszcze traci na hitach, przez blok ciosów i strach u WP i błogosławieństwo u szamana smoka.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Nie prawda, ten mit jest dawno obalony ;P. Mentalem sie dobrze expi. Tylko nie możesz mieć silnego na P bo to tylko uttrudnia. Najlepiej sporo na kryta i wartośc ataku, żebyś mógł się wbić w te moby ;P.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...