Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyneCraft REAKTYWACJA 32 GB Autorskie Pluginy Unikatowe Pluginy ZAPRASZAM !

Juzio1243

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczniemy moją świetna historie (jak to mam w zwyczaju od miłych słów). No więc tak zabija mnie gościu z killaurą no ok dobra nic sobie z tego nie robię bo cheaterów jest dużo ale zauważyłem jak jego kolega biega na sprincie(nodusik ładny). Dobra to robię ssy(oo fajnie mam ssy może dostane jakieś eq za to albo coś jak się server dopiero rozwija). A tu nie admin mówi że to lag dobra ja mówię ze to nie prawda i jego kolega wcześniej mnie zabił przez ścianę -,-. Mówi że to lag ( ale ta maszyna ma 32gb ramu czy bóg wie czego). I wywala mnie za obrażanie( to świetnie ja tu pokazuje cheatera a to akurat mi się obrywa no pieknie). Mówię mu że jak serva nie ogarnie to będzie dupa jak tyle cheaterów tu gra i że napisze co sadzę o tym servie (wystawie opinie na mpcforum) admin mi odpowiada "Pisz" ja mu odpisałem a napisze. A tu nagle "Banned: Admin ma Zawsze Racje" ( pomijając fakt że to nie niemiecki i nie pisze się z dużej w środku zdania). Ogólnie nie polecam. Administracja nie ogarnia pełno cheaterów , mały cuboid na spawnie. Dodam linki do ssów bo nie wytrzymam tego poziomu debilizmu który odpisał że to lag i nic nie widać -,-. http://imageshack.us/photo/my-images/826/20130311113000.png/ (oczywiście że dałem więcej ssów nie tylko jeden ale z 5)

86074106.png

Sygna by EaGGe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...