Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] LoL Na Szybko - Master Yi & Nowy styl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3fASSUjtWVA

Mój nowy film który mam nadzieję spodoba się wam bardziej niż pierwsze odcinki. Moja farma nie jest jeszcze idealna lecz pracuje nad nią ;D. Liczę na krytykę o oceny.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Po co nagrywasz jeśli twój poziom to hmm... zero

Hmmm, jedynym zerem w tym temacie jest twój post. Piszesz ocenę bez jakichkolwiek wyjaśnień. Jeśli wymyslisz coś bardziej konstruktywnego to chętnie poświęce czas na zapoznanie się z twoim zdaniem.

Pozdrawiam, mario22455 & Rasialdo

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

ja ci powiem tyle obejrzyj ten film i zadaj sobie pytanie czy ten film jest interesujący po pierwsze jest przyśpiszony 10x gdzie moim zdaniem lola nie powinno się przyśpieszczać a po drugie liczy się też dobra gadka rockalone czy gimper czy skkf oni mają gadane dlatego są tak wysoko

x

Opublikowano

@mario22455 & Rasialdo

Jeśli grasz 2ppls topa i nie masz run to jesteś zerem. Filmiki przyśpieszone tak, że niczego nie widać ciekawego.

Pomysł z dupy, wykonanie również.

Opublikowano

Up. Co ty mówisz o gadanie jak jej w filmie nie ma. Te filmiki mają pokazać taktykę czyli np. Jak zaatakować jeśli ktoś ni potrafi. Dla doświadczonego jakim mniemam jesteś jest to gowno ale dla nowych może to być przydatne.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź i mam pytanie czy gdybym nagrywał to wolniej i dodał swój komentarz to by się to nadało ?

Opublikowano

O ile masz w miarę dobry głos i mikrofon (żeby nie szumiało za bardzo) to tak.

Z drugiej strony też nie widzę sensu nagrywania gier z konta na 2lvl'u.

Nikogo to nie przyciągnie.

Opublikowano

Konto ma 23 lvl. Glos możesz usłyszeć na kanale w filmie z majesty 2 ps. Ten szum jest z gry

Opublikowano

To jest jakby każdy streamer grał normale. :D

kreatywny pomysł btw.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niech nagrywa, niech sie uczy chłopak. Dam Ci suba (:. Pracuj na wszystkim. Z czasem sami Ci wszystko wejdzie (:. Jeśli pomogłem. Lajki mile widziane ! ;P

Opublikowano

Niech nagrywa, niech sie uczy chłopak. Dam Ci suba (:. Pracuj na wszystkim. Z czasem sami Ci wszystko wejdzie (:. Jeśli pomogłem. Lajki mile widziane ! ;P

Dzięki, za pozytywny odzew. W tym filmnie nie jest napisane "pro super elo ryjący przeciwnikom dupe build" tylko "pokaz mojego meczyku z lol" i jeszcze zasadnicze pytanie czy taki rock dobrze gra w lola lub inne gry? a jakoś nie zostaje za to flamiony.

Opublikowano

Up. Jesli Ci się podoba to daj suba oraz łapkę w górę a napewno doczekasz się więcej filmów z lepszym poziomem gry.

Opublikowano

Up. Kolejny się znalazł poprostu nie mam cię ochoty komentowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...