Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denerwujące powiadomienie w Windows 8

MPKiller545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak, od paru dni mam zainstalowany system operacyjny Windows 8. Wszystko cacy, piękne itd., ale od wczoraj "Centrum Akcji" wywala mi powiadomienie na parę milisekund (!), później wraca do normalności. Stąd moje pytanie, jak to wyłączyć/naprawić? Niby te powiadomienie to nic takiego, ale wkurza jak co parę minut (czasami pod rząd) wyskakuje mi takie kilko milisekundowe powiadomienie. Próbowałem "złapać" te powiadomienie poprzez PrintScreen'a, ale niestety mój refleks zawiódł.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Jeśli coś tam wyskakuje to musi być w tej chorągiewce. Sprawdź co to jest. Albo w panelu sterowania chyba można to wyłączyć lub wybrać co ma być tam pokazywane.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

W tym problem że właśnie jak ten dymek znika, w centrum akcji nie ma żadnej wiadomości dotyczących jakichkolwiek problemów...

EDIT: Dobra znalazłem rozwiązanie. Trzeba ukryć powiadomienia dotyczące szpiegowania i ochrony antywirusowej. Windows Defender gryzie się z NOD32, nie wiadomo czy microsoft to naprawi, ale powinien.

Link jeśli ktoś ma wątpliwości:

Temat do zamknięcia, dziękuje z góry za udzielenie jakiejkolwiek formy pomocy ;)

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...