Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pilne] Na jutro muszę skleić film w Sony Vegasie, ale mam problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na jutro muszę oddać film na projekt z Polskiego a ja nie mam go nawet posklejanego ;/ Posklejać to pikuś ale gdy to zrobię i chcę wyrenderować to jaką opcję mam wybrać w renderowaniu aby film pozostał taki jaki był ? Używam do tego Sony Vegas Pro 11. Film jest nagrywany telefonem i gdy z renderuję na jakiejś tam opcji to prawie nic na filmie nie widać ;/ Proszę za pomoc limit like :)

Pilne!!!!

Opublikowano

ale w jakim formacie mam tam ten film zrenderować ? aby było coś widać ;D ? Najlepiej to jak by dało się zrobić i zapisać bez renderowania i wrzucić na płytę, poradzicie jak tak zrobić ?

Opublikowano

Dobra, film już zrobiłem ;P I projekt mam zaliczony ale pani od j.polskiego dostrzegła w wyrazie zarządanie błąd ortograficzny xD i jak mam edytować ten film teraz w camtasia studio 7 ? bo tam go sklejałem itd. a mam zmienić zarządanie na zażądanie ;D

Opublikowano

Projekt właśnie zapisałem tylko, że jak go włączę to nie mogę filmu odtworzyć ;/ a jak jego potem już przerobię aby był gotowy do oglądania to nie ma tych napisów wogle gdzie na podglądzie są pokazane wtf ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...