Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z PCSX2

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam mały problem z emulatorem PCSX2 1.0.0 . Praktycznie nie wiem czy da się to zrobić ,ale może ktoś umie . Problem polega na tym ,że kiedy uruchamiam grę tym programem (w tym wypadku to Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3)to gra włącza się normalnie ,ale pisze ,że nie mam memory card. I nie wiem jak to naprawić. Tam mam przyciski TAK i NIE i pytanie : Czy chcesz coś tam użyć karty pamięci. To ja klikam NIE ,a potem dalej jest : Czy rozpocząć tryb bez karty pamięci . Tak albo Nie ,i właśnie problem tkwi w tym ,że u mnie nie da się kliknąć tak xDDD Domyślnie mam ustawioną odpowiedź NIE i nie mogę kliknąć TAK ,nie mam bladego pojęcia dlaczego. Wygląda to mniej więcej tak:

Czy chcesz rozpocząć tryb bez karty pamięci ? (oryginalnie jest po eng)

TAK [NIE]

I teraz jeżeli kliknę X na padzie to wybiera się NIE i wracam do menu i dzieje się to samo... Po prostu jak kliknę strzałkę w lewo albo przesunę gałkę (R3) w lewo to nic się nie dzieje,nadal jest ustawione [NIE]. Czy da się grać bez memory card ? Jeżeli ,nie to co mam zrobić ,żeby ją zdobyć. (Chodzi mi o komputer xD)

Opublikowano

Witam :) Mam mały problem z emulatorem PCSX2 1.0.0 . Praktycznie nie wiem czy da się to zrobić ,ale może ktoś umie . Problem polega na tym ,że kiedy uruchamiam grę tym programem (w tym wypadku to Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3)to gra włącza się normalnie ,ale pisze ,że nie mam memory card. I nie wiem jak to naprawić. Tam mam przyciski TAK i NIE i pytanie : Czy chcesz coś tam użyć karty pamięci. To ja klikam NIE ,a potem dalej jest : Czy rozpocząć tryb bez karty pamięci . Tak albo Nie ,i właśnie problem tkwi w tym ,że u mnie nie da się kliknąć tak xDDD Domyślnie mam ustawioną odpowiedź NIE i nie mogę kliknąć TAK ,nie mam bladego pojęcia dlaczego. Wygląda to mniej więcej tak:

Czy chcesz rozpocząć tryb bez karty pamięci ? (oryginalnie jest po eng)

TAK [NIE]

I teraz jeżeli kliknę X na padzie to wybiera się NIE i wracam do menu i dzieje się to samo... Po prostu jak kliknę strzałkę w lewo albo przesunę gałkę (R3) w lewo to nic się nie dzieje,nadal jest ustawione [NIE]. Czy da się grać bez memory card ? Jeżeli ,nie to co mam zrobić ,żeby ją zdobyć. (Chodzi mi o komputer xD)

nie wykrywa ci karty pamięci ... o ile ją w ogóle masz xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ale gdzie mogę włożyć kartę pamięci do komputera !? xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...