Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Corki....

deloshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj była moja pierwsza PENTA w tym sezonie, postacią Corki. Co o niej sądzicie ??

SS PENTA+BUILD:

38b2b47290bec.jpg

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Co ja mam kur*a sądzić o czymś czego nie widziałem ?

Omfg , nie wierze w to społeczeństwo ! -,-

Dodatkowo . Ch*j kogo obchodzi to , iż zrobiłeś pente ? Ja też mam wstawiać każdą pente w moim wykonaniu ?!

Opublikowano

dobry adc, nic wiecej do powiedzenia.

@up ochłoń polaczku

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

inb4

[Dyskusja] zrobiłem pentę

[Dyskusja] karma gg useful

Srsly głupi temat...Corki useless Draven król. To sądzę o Corkim.

Opublikowano

dobry adc, nic wiecej do powiedzenia.

@up ochłoń polaczku

W co 2 temacie ludzie się chwalą niczym specjalnym . Dodatkowo pyta się O OCENE TEJ PENTY , a jak mamy ją ocenić jeżeli nawet jej nie widzieliśmy ? Mam opisać numerek 5 ?

Opublikowano

W co 2 temacie ludzie się chwalą niczym specjalnym . Dodatkowo pyta się O OCENE TEJ PENTY , a jak mamy ją ocenić jeżeli nawet jej nie widzieliśmy ? Mam opisać numerek 5 ?

Idiots everywhere...

[...] postacią corki ... co o niej sadzicie

Ja pierdole...

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Next hejt , rozumiem że nie możecie się powstrzymać , odpuście i wyłączcie po prostu tą karte . Ale tak dla infa to nie ta kategoria (zapraszam to multimedii).

Opublikowano

slaby ad carry ,sa lepsi

manozerny ,brak konkretnych skilli na ad carry ,tylko ulti ale tylko 7 rakiet a mozna je szybko wywalic

suaby

­

Opublikowano

WG. mnie musiałeś zrobić minimum triple steala i w górę. O twojej pencie sądzę to że ch*j mnie to obchodzi, ja zrobiłem więcej, bynajmniej stealow.

Edit, co do Manamune to co? dobry item, nie umiecie go wykorzystać to i twierdzicie że syf.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Co ja mam kur*a sądzić o czymś czego nie widziałem ?

Omfg , nie wierze w to społeczeństwo ! -,-

Dodatkowo . Ch*j kogo obchodzi to , iż zrobiłeś pente ? Ja też mam wstawiać każdą pente w moim wykonaniu ?!

Koleś walnij głową w ściane, bo takie dzieci jak ty, to powinny być trzymane z dala od kompa.

Co do tematu, to Gz penty, ale build taki sobie, zmień to i owo.

Opublikowano

@Up2 - Człowieku albo ty nie masz co robić w domu , albo po prostu jesteś jakiś pełny energii , uspokój się i najlepiej polecam trochę odpocząć od komputera.

Opublikowano

Idiots everywhere...

[...] postacią corki ... co o niej sadzicie

Ja pierdole...

Corki jest mężczyzną / bohaterem , wiec nie moze być "NIĄ" , w pytaniu jest ' Co o niej sądzicie' ...

Więc idiotą to raczej ty jesteś . ;*

Czekam dalej na hejt , to jest piękne ;D

Opublikowano

Corki jest mężczyzną / bohaterem , wiec nie moze być "NIĄ" , w pytaniu jest ' Co o niej sądzicie' ...

Więc idiotą to raczej ty jesteś . ;*

Czekam dalej na hejt , to jest piękne ;D

Ta postać, nią - postacią. Pogrążasz się chlopczyku.

Nie wiem jak mozna byc az takim debilem zeby nie byc w stanie przeczytac ze zrozumieniem nazwy tematu jak i jego tresci, no ale coz... sa ludzie i taborety.

Opublikowano

Widze sami znawcy sie wypowiadaja. Corki to jeden z lepszych adc, swietny system ucieczki, aoe tons of dmg z karabinu, swietny poke z ulta.

Opublikowano

Nie prosze was o żadną ocene mojej penty to po 1, mój temat miał polegać na tym co sądzicie o moim buildzie oraz samej postaci jako ADC.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Widze sami znawcy sie wypowiadaja. Corki to jeden z lepszych adc, swietny system ucieczki, aoe tons of dmg z karabinu, swietny poke z ulta.

Może i nie z lepszych, ale da się nim wygrać a i ma sporą popularność dzięki temu skinowi rodem z filmu Czerwony Baron.

Poke, o którym wspomniałeś jest efektywny tylko wtedy gdy linia jest zdominowana przez Corkiego, a przeciwnik musi się przytulić do turreta, to wtedy nie ma już życia. System ucieczki może i dobry, jednak podobnie jak z większością dashów, należy uno uważać żeby ściana nie była zbyt gruba, secundo zastanowić się czy z jego pomocą walczyć, czy też uciekać. Jeśli chodzi o E -> karabinek, to tons of damage (po jego remake'u, bo kiedyś to było dosyć dobre) na pewno nie zadaje, chociaż jeśli mówiąc karabinek masz na myśli autoataki+pasyw to jest to zdecydowanie mocne.

Opublikowano

Ku*wa ludzie. . . czy on was prosił o komentarze dotyczące jego buildu czy tego jak zrobił pentę ? NIE.

Onsię pytał, co sądzicie o Corkim, te komentarze zaczynają mnie denerwować, do wszystkiego się niektórzy muszą przypierdalać, aż się słabo robi.

Co do tematu, grałem dzisiaj przeciwko niemu, i powiem że nieźle sobie radził. Według mnie dobry adc, na początku może niezły papier, ale w late może zrobić zamieszanie.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Odcinając się od spamu :

Corki to dobry ad carry. Pasyw ułatwia lasthitowanie. Niezły burst z Q. Daleki odskok z w (800) niestety trochę manożerny. E dobry dmg w mid i late + redukcja armora. R w początkowej fazie gry dobry do pusha jak i do harrasu natomiast w late bazowy dmg to 260 więc 7 rakiet stanowczo wystarczy. Z leoną , blitzem lub tarikiem niszczy bota. Dobrze sprawdza się przeciw Ezrealowi

graphic.png

Opublikowano

Tak btw. to ma przelicznik AD tylko na jeden skill. Jak byłem jeszcze noobkiem 20 lvl to go pod AP robiłem,polecam.

Opublikowano

Pragne, zauważyć, że corkie autora nie jest budowany pod adc, tylko hybryde maga?. Gz Synu tak trzymaj, za rok widzę Cię na mistrzostwach!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...