Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Piórka

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem was zapytać o drop piórek

dropilem na kremie, przy okazji dropienie łupinek i wydropiłem 4piórka w 50min przy minimalnej stracie PZ mało jadłem

A dziś jak dropilem krzemienie ze spota w lochu poleciało mi4 piórka wiec chyba drop jest wiekszy ale znowu tam dużo musze jeść bo te wiedzmy mnie wkur... mam 66% na mrok

scv0wd.jpg

Wiec pytanko do was gdzie wkonu je dropić, żeby zrobić na krzaka ok 3,5kk

biorąc pod uwage jedzenie też kosztuje wiec do doświadczonych graczy, ile piórek na oko leci w lochu w 1h, oraz na kremie pozniej sobie policze

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tak jak mówi up, to zależy wyłącznie od szczęścia. Ale jeśli już masz dropić piórka to polecam wyższe piętra lochu. Tam są chyba większe szanse na dropnięcie piórka :>

Opublikowano

Tak jak mówi up, to zależy wyłącznie od szczęścia. Ale jeśli już masz dropić piórka to polecam wyższe piętra lochu. Tam są chyba większe szanse na dropnięcie piórka :>

wydropilem 19 w 1,5h jak dropilem krzemienie wiec nawet dobrze do tego przepis rekawic B co chodzi 100k+:D

A i jeszcze jedno pytanie teraz mam dropic słome i nie wiecie czy w Gorskiej jaskini 5 tez dropia piorka?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Piórka zdecydowanie najlepiej dropi się w lesie na szopach, ale to będziesz musiał poczekać tak do 65 lv i do berka + lepsze resy na światło.

wydropilem 19 w 1,5h jak dropilem krzemienie wiec nawet dobrze do tego przepis rekawic B co chodzi 100k+ :D

A i jeszcze jedno pytanie teraz mam dropic słome i nie wiecie czy w Gorskiej jaskini 5 tez dropia piorka?

Chyba lecą. Najlepszym sposobem jest sprawdzić ;) Tak czy siak słomę musisz dropnąć ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jak będziesz miał crussa lecisz do shaner i tam dropisz.

Ja dropiąc ciasta na event 3 mies. temu potrafiłem zrobić 200 dziennie.

Opublikowano

Piórka zdecydowanie najlepiej dropi się w lesie na szopach, ale to będziesz musiał poczekać tak do 65 lv i do berka + lepsze resy na mrok.

Chyba lecą. Najlepszym sposobem jest sprawdzić ;) Tak czy siak słomę musisz dropnąć ;)

Co do piórek to lecą ze wszystkich potworów od aktu 2

Kolego czemu na szopy resy na mrok? Byłes tam kiedy? Na szopy to Tylko i Wyłącznie res na światło i to taki 100%+ na szczęście jest tani. Dajesz berka w ele i ber +5 juz ladnie dropi piórka na szopach od 80+ gołębie z lepszym berkiem ;>

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Loch , Szopy , Jaszczurki , Gołębie.

Jaszczurki są 2 spoty las jodłowy i klonowy.

Blisko gołębi są jeszcze takie mooby ... nie pamiętam nazwy bez elementu podobno z nich dropi najwięcej ale nigdy nie testowałem , wolałem berkiem wybijać spot jaszczurek + gołębi.

Polecam Loch Shanera , potem Szopy - nie kiedy ciężko o spoty , no ale to raczej nie jest dziwne.

Jeżeli już nigdzie niema to tylko shaner , niby w labo coś tam dropi ale nie polecam , zależy kto co woli :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Gołębie są najlepsze : D mam bera +5 i na gołąbkach dobrze mi idzie ^^

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Kolego czemu na szopy resy na mrok?

Wybacz, porypało mi się ze światłem. Na logikę można nawet wziąć, że skoro bije się je mroczną kartą, to reski na światło. My bad... ;)

Już poprawione.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Szansa na piórko jest taka sama od wszystkich stworków, tyle, że z niektórych dropi np. tylko Ziarno, Gold, Piórko tak więc masz 1/3 szansy na pióro.

W Shannerze dropisz piórka Crussem lub holką (WK jak masz na 55+ założone)

Warkiem polecam ci Wschodni krem, Labirynt cierpienia (w Labiryncie mało dropi)

altair-signature-anime-2.png

Moje nowe konto ~ShindaPL

Opublikowano

Jak był event zimowy to w 5 min czy tam 6 .. mialem 9 piorek i w 1 dzien mialem 99 i 34 piorek :)

jak cos to shanerka

lv 65 wk ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To tylko i wyłącznie zależy od szczęścia - 4 piórka nawet na kremie raz wydropiłem w 2 lury.

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

Ja też słyszałem, że na grabiach sporo piórek leci ;)

Co do grabi powiem tak ostatnio tam byłem jak grałem wojownikiem na avalonie.

1. Leci bardzo dużo.

2. Ciężko .. mocno obrywasz + stunują.

3. Nie polecam bez resa i dobrej SP.

4. Często wolny spot ^^.

edit: najczęściej to na lur dropiło minimum 1-2 nie kiedy nic , ale częściej moim zdaniem dropią niż np. na gołębiach itd.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...