Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Update

Twardykor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A domyśla się ktoś o co chodzi z "mug shot"? Może własny strój, albo odbłysk przy strzelaniu? Nie mam pojęcia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Noż jes zbugowany. Kilka razy, dotykajac wroga kuta... głową i używajac noża nie zabijałem. IMO 1.5 m to za malo

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

A domyśla się ktoś o co chodzi z "mug shot"? Może własny strój, albo odbłysk przy strzelaniu? Nie mam pojęcia.

Mugshot to jest twój ryjek:P

Ale nwm co zrobili w związku z tym, bo ja zawsze swój widziałem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja też nigdy nie miałem z tym problemu... ale wciąż nie naprawili za to np. podwójnego reloadu - założę się, że spora część z was tego doświadczyła, albo np. samoczynnego regenerowania się claymore'ów. Miałem tak wiele razy - ustawiłem wszystkie, a po paru minutach bez umierania pojawiają się z powrotem w ekwipunku i można je rozstawiać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja też nigdy nie miałem z tym problemu... ale wciąż nie naprawili za to np. podwójnego reloadu - założę się, że spora część z was tego doświadczyła, albo np. samoczynnego regenerowania się claymore'ów. Miałem tak wiele razy - ustawiłem wszystkie, a po paru minutach bez umierania pojawiają się z powrotem w ekwipunku i można je rozstawiać.

Niby naprawili podwójny scope u snipera, ale chyba jeszcze dziś mi się to zdarzyło...

Opublikowano

Cholera czy tylko ja po tym update mam tak cholernie wysoki ping że nie da się grać?

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Cholera czy tylko ja po tym update mam tak cholernie wysoki ping że nie da się grać?

może i nie tak bardzo wysoki , że nie da się grać ale coś się dzieje z tą grą przy pingu sprawdzanym w cmd który wynosi 30 podczas gry są odczuwalne lagi i na pewno nie jest to wina kompa bo mam 200 FPS stałe

Opublikowano

U mnie też, tak jak dotąd miałem spore pingi ale po 21 zawsze dało się grać przy stałym pingu ~25, tak teraz mam ponad 100 cały dzień.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szkoda tylko że zmniejszyli zasięg noża z 2,5 m do 1,5 m

i dobrze! mogą nawet do połowy metra zmniejszyć... bez przesady ale czasami takie akcje są że coś... nie powinno być że na 1 strzał typ pada

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

No cóż widać niestety że będę musiał jak na razie odpuścić sobie granie w bf'a dopóki ping mi nie wróci do normy -.- .

I to update to kolejna okazja żeby powiedź jak ja po prostu kocham studio easy! -.-

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Kolego bo claymory regeneruja sie przy paczce z ammo to samo z c4 i minami chyba

Opublikowano

@UP

W takim razie debil ze mnie, bo na to nie wpadłem :D Sam nie wiem dlaczego, ale w ogóle nie brałem pod uwagę skrzynki z ammo. Ale jest za to jeszcze coś - claymore'y, granaty itp. regenerują się zawsze po reanimacji, więc ginąc parę razy obok medyka można niezłe zasieki przy MCOMie stworzyć :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja kiedyś assaultem chyba 50 c4 wyłożyłem obok flagi.

Było niezłe suprajs madafaka, jak T90 na to wjechało:D

Claymory itd się regenerują, ale są zbugowane, bo nawet jak mam boosta, to ludzie bez unikania mogą po nich sobie spokojnie przejść.

Albo jak mam um na unikanie jak chodzę, to przejdę 5m od nich włączam sprinta a tu dup claymor mnie rozwalił, kt jest w iz du za mną.

Opublikowano

Siemka. Moze mi ktos podac link do battlefielda play4free. Bo mi nie dziala jak sie pobiera to jakis blad wyskakuje :/. prosze o pomoc :)

Opublikowano

Nie da rady z innego źródła bo potrzebne wpisy w rejestrze, a podobno ręcznie już się nie da.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To szkoda. Po pogralem bym sobie. Ale dzieki za pomoc ;p

Nie da rady z innego źródła bo potrzebne wpisy w rejestrze, a podobno ręcznie już się nie da.

Opublikowano

Od kiedy się nie da? Mój kumpel jakieś 4 dni temu spokojnie dodał ( Win7)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

No to nie ogarniam. Kilka dni temu ktoś na forum pisał, że już nie działa... W takim razie niepotrzebnie wprowadził innych w błąd.

Ludzie, po co piszecie jak nie wiecie na pewno?

EDIT:

Stery najnowsze pobierz

to z rejstrem już nie działa :P

Już wiem kto to...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...