Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Update

Twardykor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis ok 10 czasu naszego powinien byc update strony i bf'a

zmiany

[New Feature] - Added support for Australian servers and ping site in server browser
[bug Fix] - You should always see your own mug shot when playing
[bug Fix] - Added measures to reduce the double scope bug
[bug Fix] - Killing an enemy with the medic defibrillator now gives a “Close Quarters +20” bonus
[bug Fix] - Reduced knife range from 2.5 to 1.5
[bug Fix] - “Identify Target” is now functional
[bug Fix] - “Motion Sensor” cool down reduction by adding training points is now working as intended
[bug Fix] - Corrected the cool down time values for “Mortar Strike” in front-end
[bug Fix] - “Mortar Strike Combat Awareness” is now functional (NOTE: The second level of this skill has been removed. If you previously had 2 points in this skill, refresh your training points to return the additional point unused point)
[bug Fix] - The carriers on Oman and Dalian now resupply aircraft if you have the “Crew Support Support” ability
[bug Fix] - Home bases now repair and resupply aircraft only when the player has points in the “Ground Crew Support” ability
[bug Fix] - “Increase Sprint Speed” is now working as intended
[bug Fix] - “Advanced Counter Measure Deployment” second training point now works as intended
[bug Fix] - “Medic’s Combat Triage” will display friendlies' health at 1 training point and enemies health at 2 training points
[bug Fix] - “Combat Resilience” is now functional
[bug Fix] - Fixed various typos in front-end

Opublikowano

OOO zaebiście, dodali w końcu to, że można leczyć apache itd nad naszymi przejętymi flagami, teraz to będę siał mordor :D

Może uda mi się pobić moje 59/0 na omanie <3

436951440626370320491.png

Opublikowano

No No szykuje się coś nowego :D.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Szkoda tylko że zmniejszyli zasięg noża z 2,5 m do 1,5 m

Moim zdaniem, że zmniejszyli na dobre, bo gdzie gość 2.5 metra dosięgnie nożem (nie realistycznie)

Opublikowano

Jeden z najlepszych update'ów od dłuższego czasu się szykuje.

@Surasmen

Rzeczywiście zajebiście, tylko szkoda że teraz, kiedy już nie latam heli :/ Będzie trzeba dać punkty z powrotem i przypomnieć sobie co i jak. Kiedyś nawet zakładałem temat z pytaniem o tę umiejętność, bo według opisu tak powinna właśnie działać, a w rzeczywistości przyspieszała naprawę na lotnisku. Wreszcie będzie można siać większy mordor heli :D I IGLA nie będzie tak wkurzać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wreszcie coś nowego ^^ ciekaw bardzo jestem jak będzie z tym zasięgiem noża ^^zmnieszyi prawie o poowe więc ciekawie będzie ^^

YAY

Opublikowano

No coś tam wnieśli tym update xD szkoda rzeczywiście ze ten zasięg noża zmniejszyli ;x

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jedno jest dobre.

Nie ma widu ani słychu o nerfieniu.

Chociaż przydałby się rebalans do suva i m82.

@Edit.

Coś to gówno z naprawianiem heli dalej mi nie działa-.-

Spieprzyli robotę...

Nie działa naprawa heli, na omanie przynajmniej.

Dajcie info jak gdzie indziej jest

Dragon też nie działa, wqrviony jestem....

@Edit2.

Jest jeszcze więcej bugów, niż wcześniej było...

Pojawiam się na mapie bez broni żadnej,

albo jak już się z czymś pojawię, to czy kliknę tab,

czy W to mi sam karabin strzela...

Opublikowano

Ehh... teraz zauważyłem, że strasznie zbugowali PB... Już drugi raz robię reinstall dzisiaj :(

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jedno jest dobre.

Nie ma widu ani słychu o nerfieniu.

Chociaż przydałby się rebalans do suva i m82.

@Edit.

Coś to gówno z naprawianiem heli dalej mi nie działa-.-

Spieprzyli robotę...

Nie działa naprawa heli, na omanie przynajmniej.

Dajcie info jak gdzie indziej jest

Dragon też nie działa, wqrviony jestem....

@Edit2.

Jest jeszcze więcej bugów, niż wcześniej było...

Pojawiam się na mapie bez broni żadnej,

albo jak już się z czymś pojawię, to czy kliknę tab,

czy W to mi sam karabin strzela...

z tym pojawianiem się na mapie bez broni to tak zawsze byo -,- ten bug już jest dawno.... -,-

te zmiany to chyba nie wprowadzone jeszcze? czy co? o.0

ej wtf..... oni pewnie jeszcze więcej bugów zrobii czy coś ^^

YAY

Opublikowano

Z tego co pamiętam to w ustawieniach sterowania heli i jeta jest coś takiego jak naprawianie pojadu czy jakoś tak, domyślnie jest to klawisz V. Próbowaliście naciskać go nad flagą?

Opublikowano

z tym pojawianiem się na mapie bez broni to tak zawsze byo -,- ten bug już jest dawno.... -,-

te zmiany to chyba nie wprowadzone jeszcze? czy co? o.0

ej wtf..... oni pewnie jeszcze więcej bugów zrobii czy coś ^^

Jest od dawna, ale teraz się to częściej zdarza...

Z tego co pamiętam to w ustawieniach sterowania heli i jeta jest coś takiego jak naprawianie pojadu czy jakoś tak, domyślnie jest to klawisz V. Próbowaliście naciskać go nad flagą?

Tak i nie działa

Opublikowano

Lepsza była poprzednia wersja gdzie można było z 2,5 m. z noża ciskać ^_^. Dziwię się że przy aktualizacji zrobili więcej błędów niż było.

Tylko parę Bugów poprawili, a tym samym więcej ich zrobili xD.

@Edit

Przetłumaczyłem sobie całość i patrzcie co mi wyszło:

(...)"[Bug Fix] - Poprawiono ostygnięcia wartości czasu dla "Strike zaprawy murarskiej" front-end"(...)

Zaprawa murarska? xD

Opublikowano

Chyba to jest to narzędnie mechanika do naprawy pojazdów które po jakimś czasie powinno się nagrzać i wyłączyć jak ktoś grał w podobne gry to czasami się kaemy grzeją jeśli się jakiś czas strzela z nich

Opublikowano

@UP

Nie pisz bzdur jak nie wiesz... w oryginale jest jak wół "MORTAR STRIKE", a cool down reduction to nic innego jak redukcja czasu naładowania ostrzału -,- Do szkoły, a nie wpisywać w google tłumacz i próbować dopasować zaprawę murarską do strzelanki...

Pozwolłem sobie przetłumaczyć część dla co niektórych...

1. Dodane wsparcie dla serwerów Australijskich w wyszukiwarce serwerów

3. Usunięto bug związany z podwójnym użyciem celownika

4. Zabicie przeciwnika defibrylatorem skutkuje bonusem Walka w zwarciu, jak przy użyciu noża

5. Zredukowano zasięg noża z 2.5 do 1.5

6. Umiejętność "Identify Target" funkcjonuje poprawnie

7. Redukcja czasu ładowania czujnika ruchu u zwiadowcy wraz z kolejnymi punktami treningowymi działa poprawnie

8. Poprawiono czas ładowania ostrzału moździerzowego

9. Umiejętność "Mortar Strike Combat Awareness" teraz działa poprawnie (usunięto drugi poziom umiejętności, jeżeli miałeś 2 to zresetuj swoje punty treningowe by odzyskać jeden)

10. Lotniskowce zaopatrują helikoptery w amunicję przy posiadaniu umiejętności "Crew Support Support"

11. Bazy naprawiaja helikoptery i samoloty tylko jeżeli posiadamy umiejętność "Ground Crew Support"

12. Umiejetność zwiększająca szybkość sprintu działa poprawnie

13. Umiejętność "Medic's Combat Triage" pokazuje poziom zdrowia graczy z własnego zespołu na poziomie 1 i wrogów na poziomie 2

14. Działa umiejętność "Combat Resilience"

Nie jestem pewien co do trzeciego... mug shot to chyba zdjęcie policyjne więc nie wiem o co chodzi...

@Edit

Ja pie*dole... Double Mega Facepalm... Surasmen widzisz to co ja? Punkt 11... flagi nie naprawiają, tylko bazy, i to jedynie przy umiejętności... Teraz dopiero zauważyłem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up przecież naprawa samolotów wcześniej chyba była możliwa była ale pod warunkiem że masz włożony punkt w szkoleniu na to.

Co do całego apdejtu to zawsze robiąc bugfixy muszą sie pojawić nowe bugi >.<

Opublikowano

@Edit

Ja pie*dole... Double Mega Facepalm... Surasmen widzisz to co ja? Punkt 11... flagi nie naprawiają, tylko bazy, i to jedynie przy umiejętności... Teraz dopiero zauważyłem.

Co dalej nie zmienia faktu, że nie musisz wciskać v jak jesteś nad bazą...

Ale fakt, chyba już zabrali leczenie bez pkt.

Opublikowano

Zmienie troszeczke temat nawiazujac do wypowiedzi surasmena.

EA wystawiła (nwm czy jeszcze działa) ankiety z propozycjami graczy dot. nerfu/buffa nast. broni

MG36

L85A2

All Version USAS12

FAMAS

G53

M9

MP5

L96A1

SVU-A

AS-VAL

Mortar strike

AK47

QBB-95

Ale linkow nie dostanieta sami poszukajcie :P

Opublikowano

ta niby regeneracja heli w bazie z tymi 3 -ema punktami to działa teraz w tempie że ho ho ...

to wcześniej naprawiało sie tak "szybko" bez tych punktów

normalnie krew zalewa , wcześniej to wystarczyło wpaść do bazy , zawtócić , i dalej w droge , a teraz trzeba czekać , i jakoś tak skokowo sie ładuje :((

a i już na dragonie koniec szybkiego expienia , regeneracja spowolniona że ho ho :((

Opublikowano

Cóż u mnie patch na medyka ma swoje + jak i -

Miałem właśnie 1 punkt by widzieć hp swojego teamu jak i wrogów wiem,że było to zbugowane,bo właśnie na 1 punkcie działało na obydwie drużyny,a teraz trzeba 2 pkt dać by widzieć hp wrogów....

Zaś sprint wcześniej na 1 punkcie lepiej działał niż na 2 pkt,a teraz to na 1 pkt czułem zwolnienie,że musiałem dać 2pkt,ale też i na 2 pkt odczułem jeszcze większy wzrost sprintu niż do tej pory było,więc za to plus,bo medykowi niestety,ale trzeba sprinta by nie raz spierdzielał przed pojazdami gdyż medykiem nie zniszczymy solo pojazdów chyba,że fartem.

Także u mnie musiałem wywalić um.do widzenia hp na koszt sprinta.

I ogólnie jeszcze jakoś inaczej mi się gra po tym patchu to znaczy lepiej mi się jeszcze kontroluje broń niż poprzednio ^.^

Opublikowano

Zmienie troszeczke temat nawiazujac do wypowiedzi surasmena.

EA wystawiła (nwm czy jeszcze działa) ankiety z propozycjami graczy dot. nerfu/buffa nast. broni

MG36

L85A2

All Version USAS12

FAMAS

G53

M9

MP5

L96A1

SVU-A

AS-VAL

Mortar strike

AK47

QBB-95

Ale linkow nie dostanieta sami poszukajcie :P

Wiem o tym, ale napisałem, że w tym update nie znerfili, więc jest git.

Wgl nerfić jedyne co serio miałoby sens to suva, m9, M82, reszta jest w miarę.

Opublikowano

Z tymi Heli zjepali, Powinni dodać, że ktoś może wejść do tego Bojowego Heli gdy przeleciał przynajmniej Godzinę w Transportowym bo grasz sobie na serwerze a tu jakiś nie dojepany dzieciak z 2 LVL Zabiera ci przed nosa Heli i potem go rozpiertala. Poczym musisz czekać aż zrespi się nowy.
Z nożem to akurat poprawili i to bardzo dobrze :)
Wreszcie nie będę się denerwował jak koleś mnie nie dotknął a mnie zabił...

GNLS-Soxic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...