Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co zrobic aby konto sie nie wylaczalo na palladium

bimbas287

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema gdy chce zostawic konto na palladium zeby mi PET zbierał to po 15minutach gra traci mi połączenie, co zrobić aby sie gra mi nie wyłączała? :/ Jeżeli ten temat już był to przepraszam ale nie znalazłem tutaj takiego :)

Zbieram Like!

Opublikowano

Standardowo gra sama z siebie nie powinna tracić połączenia a jeśli traci to sprawdź sobie Opcje zasilania w systemie windows. Pewnie masz ustawione że po 15 minutach bezczynności coś Ci się wyłącza... może dysk, sieć, przechodzi w uśpienie czy co tam jeszcze. Powinno być ustawione że tylko monitor się przygasza i będzie OK. Innym sposobem jest programik Auto klikacz - nagrywasz nim sekwencję ruchu myszki, ustawiasz co ile ma to wykonywać i po sprawie

Opublikowano

Kup rąb i poprostu Stój o mgiełce:d Wtedy po zamknięciu przeglądarki cię nie wyloguje:)

"rąb" hahahahahhaahaha a nie przypadkiem romb?

Stan w mgle pusc peta i jak nikt cie nie ujebie to bedzie palladium

Opublikowano

z tego co widze to ciezko dlugo ustac w mgielce na palladium dotąd az ktos mnie nie zabije.. ;)

miałem ustawiony dysk ze usypia mi sie po 20 minutach, zobacze czy to coś rozwiąże ten problem.

Zbieram Like!

Opublikowano

Ja chciałbym wtracic że BP zrobiło teraz że pet się wyłącza po dlugiej bezczynności lub jak paliwa nie ma :-)

Co do rombu kolega ma rację, jeśli ktoś nie ma osłon to sam osobiście uważam go za stojącego i ubijam. Przy rombie nie ma tej pewności i większość takich nie ubija więc zwróc koledze honor

Opublikowano

Ja chciałbym wtracic że BP zrobiło teraz że pet się wyłącza po dlugiej bezczynności lub jak paliwa nie ma :-)

Co do rombu kolega ma rację, jeśli ktoś nie ma osłon to sam osobiście uważam go za stojącego i ubijam. Przy rombie nie ma tej pewności i większość takich nie ubija więc zwróc koledze honor

Osobiście nie zauważyłem by pet sam się wyłączył ale może... stojąc gdzieś z boku jest szansa że nie wypadnie przez dłuższy czas palka i wtedy faktycznie może wylogować z okna gry jak pet nie lata. Sposobem na to jest zatrzymanie się gdzieś na środku mapy, sporo protokołów radarowych by pet latał daleko, formacja serce by było sporo HP bo osłony i tak zejdą do zera, stojąc po środku rzadziej się pada od alienów bo jeśli ktoś przelatuje koło Ciebie to alien zmienia cel i bije w lecącego, dobrze stanąć w pobliżu jakieś grupy statków wtedy nowa palka pojawia się szybciej
Opublikowano

Ja staje na niewidce z boku na minie i mnie nie wyloguje prędzej mnie ubiją :)

na jakiej minie jeśli można wiedziec? :P

zmieniłem dysk i to nie działa może jakaś inna pomoc z tym problemem?

Zbieram Like!

Opublikowano

na jakiej minie jeśli można wiedziec? :P

zmieniłem dysk i to nie działa może jakaś inna pomoc z tym problemem?

od piratów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...