Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena w mini straszna historia

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dziś przeszukiwałem swój pokój i znalazłem mini historyjkę która wygrała pierwszą nagrodę w gimnazjum z jakieś 4-5 lat temu.

Jak ją oceniacie? :P

Noc strachu

Obudziłem się kiedy usłyszałem dzwon mojego wielkiego zegara, zobaczyłem na zegar i była 12:00 w nocy, chciałem dalej spać ale usłyszałem jakiś hałas, tak jak by ktoś ciągną za sobą łańcuch, chciałem zejść ale strach sparaliżował moje nogi, usłyszałem jeszcze jakiś inny hałas jak by coś lub ktoś walił w moje okno, schowałem się pod kołdrą, nie mogłem wynieść głowę na powierzchnie ponieważ strach całkowicie mnie pochłoną, ale musiałem zobaczyć co to jest aby wiedzieć co wali w moje okno, wyciągnąłem moją głowę z pod kołdry i dzięki malej ilości światła pochodzącego z księżyca udało mi się zobaczyć że to tylko były gałęzie walące w moje okno. Pomyślałem ze to wszystko była moja wyobraźnia. Położyłem głowę na poduszce, zamknąłem oczy i właśnie usłyszałem jeszcze jakiś inny hałas, ale tym razem był bardzo realistyczny i nie wydawało mi się ze to była moja wyobraźnia. Wstałem z łóżka i zrobiłem niezbędne kroki do przełącznika światła, uniosłem rękę ale w tej chwili zobaczyłem cień który się ruszał z lewej na prawo, zrobiłem się biały i bez wahania odsunąłem się od drzwi i bardzo szybko poszedłem do łóżka, popatrzyłem pod drzwiami i znów zobaczyłem ten cień lecz tym razem się nie ruszał, został na samym środku drzwiach, zamknąłem oczy z dużą siła z lecącą łzą pomyślałem że to wszytko jest sen. Otworzyłem oczy i cień zniknął, w tym momencie usłyszałem jak coś lub ktoś walił z czymś metalowym w bliską ścianę mojego pokoju, chciałem zejść, ale nie mogłem do puki nie usłyszałem krzyk kobiety, krzyk który jakoś dziwnie był mi znany, ale tylko ja jestem w zamku a więc to było nie możliwe. Po krzyku spadła cisza i spokój, bez żadnego hałasu, nawet wiatr nie ruszał złociste listki które jesień zostawił na gałęzi drzew. Postanowiłem zejść, odtworzyłem drzwi i popatrzałem w lewo i prawo, nikogo nie było, całkowita cisza i spokój. Zeszedłem schody, jeden po drugim, bardzo powoli, kiedy doszedłem do ostatniego schodka popatrzyłem na boki i zobaczyłem na kurzu który pokrywał podłogę ślady stóp i łańcuchów, kiedy to zobaczyłem nie śmiałem się zejść ostatniego schodka, odwróciłem się żeby uciec do mojego pokoju ale było już za późno, ona już tym była, czekała na mnie,to była śmierć.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Może być nic epickiego jak dla mnie takie sobie.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mnie się nie podoba pod względem stylistycznym, merytorycznym i składniowym. :P To jest porażka po prostu. Wydawało mi się, że praca konkursowa powinna przelecieć przez rączki pani polonistki? ;f A sam tekst - taki sobie. Nie zły, nie świetny. Mógłbyś stworzyć coś lepszego. :D

Opublikowano

Zgadzam sie z Miyoshi.

Tekst to zupelna porazka, ciagle sie jakis wyraz powtarza, pelno bledow interpunkcyjnych, a wracajac do historii jest bez sensu.

Dalbym Ci, moze dwojke.

Opublikowano

Dla mnie jest to słabo napisane, jeśli ta mini straszna historyjka wygrała 4-5lat temu w gimnazjum to widać jakie tam było nauczanie no ale cóż brawa dla cb :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Taka bardzo mini historyjka, szczerze? Nie podoba mi się, ale są gusta i guściki. Brak w tym składni.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...