Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy osoba posiadająca rangę moderatora powinna się tak zachować?

21l7jfb.png

Raportu nie wysyłam - każdy moderator ma jakieś znajomości, może zostać anulowany.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Śmieszna sprawa jak ja pisalem tak to mi wzieli Ex-Moderatora z takich powodow ze na exmoderatora nie przystoi takie zachowanie wtf?Nawet po opuszczeniu szeregow moderacyjnych mam byc trzymany pod kloszem?Smieszne.

Jak mi wzięto ex-moda to jemu wjebać żółtą kartkę *kto wie ten wie* lub zabrac range ot tak.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To przesada już jak dla mnie. Każdy moderator powinien mieć jakieś pohamowania, ale on chyba ich nie ma.

Opublikowano

Teraz jakoś Ci Modzi wyprawiają dziwne rzeczy zauważyłem : ] Jakieś hejty, tematy w zbanowanych - usunięty temat lub ukryty, czy nawet usunięte tematy z działów - Pogaduszki/CS.

: [

Opublikowano

Jak ktoś się dostał po znajomości to potem są tego efekty.

Czekam, aż jakiś GM to zobaczy. Nie wyślę na PW - odpowiedź przyjdzie jutro lub wcale, bo są znajomości.

Proszę administrację o nie pominięcie tej sprawy.

Gamus - szkoda, że zrezygnowałeś z GM'a Q_Q

@down

Pierwsze zdania na temat tego oto użytkownika, gdy był kandydatem:

"Nie ma powrotów."

Po dyskusji z baryczem:

"Raporty są, 0%....".

No więc to jest znajomość.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak ktoś się dostał po znajomości to potem są tego efekty.

Czekam, aż jakiś GM to zobaczy. Nie wyślę na PW - odpowiedź przyjdzie jutro lub wcale, bo są znajomości.

Proszę administrację o nie pominięcie tej sprawy.

Gamus - szkoda, że zrezygnowałeś z GM'a Q_Q

Tutaj nie chodzi o znajomości bo okres KidModowania to 2 msc. praktycznie nic nie robienia. Co to za problem zamykać tematy, raportować i coś napisać : ]

Moderatorzy mają za dużo luzu i za mało rygoru, a nikt pewnie nie chce się podjąć zadania, aby wprowadzić jakieś zasady/ograniczenia.

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o znajomości bo okres KidModowania to 2 msc. praktycznie nic nie robienia. Co to za problem zamykać tematy, raportować i coś napisać : ]

Moderatorzy mają za dużo luzu i za mało rygoru, a nikt pewnie nie chce się podjąć zadania, aby wprowadzić jakieś zasady/ograniczenia.

Gdy Mou był takich problemów nie było.Jeżeli było się w teamie oznaczało że jesteś dobry.

Teraz widać tak jak mówisz nikomu nie chce się tego ogarniać , kto i za co dostaje się do teamu.

Po takich ludziach w teamie widać że MPC stawia na ilość nie na jakość .A powinno być odwrotnie.

Opublikowano

Haha to ten moderator :D Wystarczy wejść w statusy co ludzie o nim piszą ;d I te jego notatki ;d Usunięcie notatki administratora :) HAHaha

A i CH*J przez ch

PS. Żenada ;d Dobrze napisał :D

Opublikowano

Na Moda jakieś psychotesty powinni robić...

tylko nie to, bo żadnej rangi powyżej mmt nie dostane ;x

co do tematu, nic nowego, każdemu mogły puścić nerwy :O

Opublikowano

Teraz jakoś Ci Modzi wyprawiają dziwne rzeczy zauważyłem : ] Jakieś hejty, tematy w zbanowanych - usunięty temat lub ukryty, czy nawet usunięte tematy z działów - Pogaduszki/CS.

: [

Dat MPC.

@Top nie dziwie mu się, ma depreche - taka sytuacja. ;/

Opublikowano

I ten facet ma być Moderatorem? Zara się rozśmieje do śmierci....

To inni userzy tego forum mają większą dyscyplinę od niego i lepsze nerwy a jakoś się nie dostali do Moderatora a ON go dostał no proszę was....

Jak dla mnie powinni mu usunąć tą range raz i na zawsze

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...