Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości na Metin2 PL już w czwartek!Dyskusja

CS Is GooD xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie screena z dropem z nowych metinów:

0307160338.jpg

Tutaj filmik z bugiem nowego przedmiotu - chociaż beta testy trwały kilka miesięcy:

http://www.youtube.com/watch?v=7cNq9VPC2jA

PS. Przedmiotami zdobytymi na nowych mapach można handlować - nawet Pierścieniami Doświadczenia!

Opublikowano

Miałem kończyć grę, ale pewnego dnia wchodzę na mpc i czytam że nowy patch. No i jednak gram nadal.

Czekam aż stalki będą za grosze i jadę na +9 oraz bojowego :)

Zawsze chciałem mieć takie eq na PL, nie ważne że będzie je mógł mieć każdy.

Drop dla mnie w sam raz, nie raz się narzekało że w metinie jest chujowy drop i tylko z rekawica leci coś ale i tak mało.

Więc zamknijcie się jeżeli macie hejtować, za mało i nudy źle, za dużo i atrakcyjnie też źle...

Opublikowano

Metin2 AvE [*]

To już koniec metka...

Wszystko robią tyko pod 90+ i że max lv to 105 to jak wigilia w wakacje. A Postacie jak sura BM Będą niepokonane na 105 z 6 x P

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

To nie prawda, że za jakiś rok nie będzie grał. Te nowości mogę na nowo przyciągnąć większą ilość ludzi, Na pewno są tacy osoby co mają 99 i odpoczywają od globala i jak dojdą nowości to Ci co odpoczywają nadal powrócą by walczyć o TOPkę.

Masz racje w 100%, ale tymi nowościami będą się jarać tylko nowi gracze, tzw. Nowicjusze.

No i może powrócą starzy gracze NA JAKIŚ CZAS.

Opublikowano

Chcą doścignąć privy i teraz będą ciągłe nowości.

Ponad rok temu na privach było mniej rzeczy/nowości niż na PL, tylko ceny mniejsze, a aktualnie privy tak odskoczyły że PL nie nadąża.

Privy maja nowe wierzchowce, mapy, fryzury, dużo tu wymieniać.

Szkoda, że ta gra nigdy już nie będzie miała takiego zainteresowania jak 3 lata temu;/

Ale fajnie że coś robią!

Opublikowano

gram na Kronosie i byłem na nowej mapie .. drop z tych metinów to chyba lekka przesada nie prawdaż? po 40 itemow z 1 metina w tym stalki +7 .. czasami nawet i +8 !! kpina.. chyba ymir coś zjebało według mnie

Opublikowano

gram na Kronosie i byłem na nowej mapie .. drop z tych metinów to chyba lekka przesada nie prawdaż? po 40 itemow z 1 metina w tym stalki +7 .. czasami nawet i +8 !! kpina.. chyba ymir coś zjebało według mnie

Kit wciskasz stalki +8 nie lecą...

Jak umie się zwiększyć drop to jest ciekawie na tych mapkach :)

U mnie +6 juz po 15/20kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dla mnie fajnie,ludzie odchodzili bo nic nie było nowego i śmierdziało tym samym przez kilka lat.

narzekaliście,hejtowaliście że nic niema nowego na PL'u.Więc chcieli dodać coś nowego i macie.

A wy nie umiecie tego docenić tylko hejtujecie ich.Fajnie wreście sa wierzchowce,nowe mapy jest co robić a nie,siedzieć na tym 99 lvl i co masz robić?

Dziekuje i dowidzenia.

Opublikowano

Nareszcie cos nowego! I to dopiero teraz -.-.

Teraz kazdy bedzie mial staliki :D.

?

Opublikowano

Dla mnie jest zajebiście. Gra się dla przyjemności, a nie po to by mieć stalke +9 w którą się włożyło w chuj czasu i kasy oraz szpanować nią po m1.

Grałem na singapore i tam rekawica zlodzieja na prawde dawała większy drop. A jak gram na PLu od 5 lat nie zauważyłem różnicy. :/

Opublikowano

Dla mnie jest zajebiście. Gra się dla przyjemności, a nie po to by mieć stalke +9 w którą się włożyło w chuj czasu i kasy oraz szpanować nią po m1.

Grałem na singapore i tam rekawica zlodzieja na prawde dawała większy drop. A jak gram na PLu od 5 lat nie zauważyłem różnicy. :/

To chyba nigdy nie byłeś red lesie, mapkach w dt, bossach.

Stalki spadną dużo w dół mi to jak najbardziej odpowiada :)

A co lepsze od czwartku na wiedźmy żadna więcej ekipa się nie ustawia :D przynajmniej u mnie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Hmm, to nie dotyczy naszego kraju Tylko niemieckiej i ang wersji xD

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...