Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO/Dyskusja] Battlefield 3 - End Game - Decydujące Starcie

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dziś posiadacze PS3 z Premium mają dostęp do dodatku End Game (za tydzień PC i Xbox z premium).

Polski trailer:

Angielski trailer:

Czym się różni Angielski od Polskiego trailer'a?

Oprócz języka... w Polskim trailerze napisy (te angielskie) są zasłonięte czarnymi paskami z polskimi napisami... chamstwo :D

Dyskusja:

Jak podoba wam się End Game?

Wiecie, że End Game dodaje 1 nową broń? (M1911 z tłumikiem i latarką w tym samym czasie... jest na Battlelog'u)

Co wam się najbardziej podoba w End Game?

Moje odp.

1. End Game po filmach bardzo mi się podoba ale zależy od tego jak te nowe tryby funkcjonują (jestem pozytywnie nastawiony).

2. TAK :D

3. Zrzut z nieba... czołgiem lub APC

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

animacja tego "spadającego" pojazdu jest taka jak na trailer'ach? wiem że mogę poszukać sobie na YT jak ktoś to nagrał ale nie chcę aż tak zepsuć sobie niespodzianki

Opublikowano

Jestem posiadaczem BF'a na PC, jakieś 2 miesiące temu odstawiłem BF'a na rzecz call of duty black ops 2, widzę że będe musiał wrócić :D

Po tych wszystkich trailerach mam wrażenie że to będzie MOCNE zakończenie battlefield'a 3. Tryb CTF zapowiada się zankomicie (nie wspominając juz o tych pościagach na crossach za flagą <3 ) - mam wrażenie że żadnego innego trybu już nie odpale xD.

Mam pytanie do osób z PS3 jak wygląda ten zrzut pojazdów ale nie chodzi mi o to jak wygląda wizulanie tylko czy ktoś tym steruje? Bo w BF2 był komendant który wszystko, czasmi mniej lub bardziej, ogarniał a tu?

Jedyny minus jak dla mnie to mogli na sam koniec dorzucic jeszcze po 1 broni do każdej z klas :)

Opublikowano

@up

Ten samolot który wyrzuca pojazdy nie jest sterowany :-/ To jest jak AC-130 z Armored Kill... za to możesz sterować pojazdem lecąc w spadochronie ;P

Opublikowano

Czyli że samolot krąży po mapie a ja moge zrespić się w pojeździe jeśli akurat będzie dostepny i po chwili mnie wyrzucą?

Opublikowano

Otóż trochę pograłem, i ten samolot, "Desantowiec" jest dostępny w trybie podboju (nie wiem jak szturm).Tak jak AC-130 jeżeli mapy flagę, to respi się po naszej stronie. Jeżeli ktoś go namierza automatycznie sam wypuszcza falry. Możesz zrespić się w BWP lub jako spadochroniarz. Jako spadochroniarz możesz decydować kiedy wyskoczyć.Jak się wsiądzie do BWP to spada od razu. Jak już wyskoczyłeś w tym BWP to możesz nim sterować. Otóż pojazd zawsze jest dostępny, kiedy masz zdobytą flagę.

Jest jeszcze ten jeep PLOT. Jest zajebiście mocny. Posiada 2 pociski przeciwlotnicze i 4 pociski rakietowe. Są one cholernie mocne. 4 pociski i czołgu z opancerzeniem nie ma. Tylko trzeba trafić. W miarę szybko się odnawiają, jednym słowem jeep PLOT to maszyna do zabijania. Ma kilka miejsc. Strzelec jest na 2gim, kierowca nie ma nic. Lecz nie zapominajmy, że to jeep. 1 strzał z czołgu i już się palimy.

Opublikowano

Osobiscie ciesze sie z tego nowego pistoletu :D kiedyś widziałem go i mieli go tylko ludzie z DICE : ) teraz będzie dla wszystkich fajnie !

Opublikowano

Szkoda tylko, że optymalizacja znowu zdupiona. Jak po każdym nowym patchu...
Na moim wooden computer na low (1440x900) miałem ~40fps. Teraz ~20-25.

Nie odpale BFa dopóki nie naprawią tego :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

ja mam kompa jak w sygnie więc dla mnie nie ma różnicy :D

co do tematu (pamiętajcie żeby nie spamowć):

"Misje" z End Game'u są dostępne... ALE żeby dostać ten pistolet trzeba wcześniejsze zrobić (misje) a żeby te wcześniejsze zrobić to trzeba na mapach end game grać....

jak to jest z graniem piechotą? Te mapy nie są za duże? Jeśli chodzi o Conquest

Opublikowano

Według mnie jest ok.

Operacja Brzeg Rzeki - Operacja Ognista Burza

Równina Nebadan - Kaspijska Granica

Rurociąg MPCforuman - Wyspa Chark

Linia Kolejowa Kiasar - Umarła Dolina

Tak mniej więcej mi się wydaje, że są podobnych wielkości.

Opublikowano

Kolejne DLC - papka. Zamiast dodać wszystkie tryby i mapy z DLC do podstawki, to oni doją kasę E@@. Dla mnie DLC skończyło się na B2K

Opublikowano

Mi tam DLC nie przeszkadzają. Jak ktoś chce grać w większości czołgami kupuje DLC Armored Kill... jak ktoś chce wszystko to kupuje wszystko... problem? Mi się tam DLC i to premium to podoba bo mogę sobie kupić więcej contentu... To że nam to dawkuje EA w taki a nie inny sposób to ich "pomysł" na zarabianie... mi to wisi puki mnie na to stać :)

Opublikowano

@NEWS

O 10:15 podobno można pobierać dodatek End Game... inni mówią że o 17... Tak czy siak... dzisiaj jest ten dzień :D

Opublikowano

@NEWS

O 10:15 podobno można pobierać dodatek End Game... inni mówią że o 17... Tak czy siak... dzisiaj jest ten dzień :D

Ja go pobrałem kilka dni temu o.O

Opublikowano

Widziałem ten dodatek u kumpla i sam go jutro kupuję :D Wygląda na to, że gra kończy się w wielkim stylu. Te motory to chyba był strzał w dziesiątkę.

Też tak czasem macie, że czujecie, że wasz barometr szaleje... ?

Opublikowano

Jest i materiał z tego :) Dodatek jest do pobrania od 10:15 :D Pobrałem w 15 minut, pograłem 1h, montowałem filmik, renderuję, wrzucam na YT, cieszcie oko :P Są crossy, jest ten zrzut :D Nowe pojazdy oraz skill!

Opublikowano

Jest i materiał z tego :) Dodatek jest do pobrania od 10:15 :D Pobrałem w 15 minut, pograłem 1h, montowałem filmik, renderuję, wrzucam na YT, cieszcie oko :P Są crossy, jest ten zrzut :D Nowe pojazdy oraz skill!

15 minut pobierania... zazdroszczę, bo mi zostało jeszcze z 15 dni :D. ~80-100kb/s... masakra.

A co do samego patcha, pisałem wyżej, że optymalizacja zwalona znowu. Pograłem 2 dni i gra zaczęła mi chodzić sporo lepiej! :O

Teraz tylko pobrać EG i grać :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...