Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vaderek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie, gdzie znajde zielony generator mocy? Jest to quest 9lv i nie ma podpowiedzi na mapie itd, jest tylko miejsce oddania questa...

Opublikowano

To jest quest "Where’s Rae This Time?" ?? Wklep nazwę questa do google i masz pełno poradników z ss gdzie są generatory. (Nie podam Ci żadnego bo jest zakaz podawania linków do innych for czy cuś.)

Edit//

Śmiem twierdzić że korzystasz z spolszczenia ,odradzam raz że nie legalne dwa są problemy z sprawdzaniem questów, itemków na necie po polskich nazwach.

Opublikowano

No kminie, kominie. Zastanawiam sie dla czego tylu graczy tak bardzo sie pluje, gardzi ludzmi ktorzy graja na spolszczeniu?

To tylko spolszczenie nie? Jedyne co sie zmienilo to jezyk a wiele ludzi ma o to problem...

Dla mnie jest to bez sensu i pajacowanie... Nawet spotkalem sie z opinia ze to spolszczenie psuje urok gry? No ja Pierdole... xD

A co do questa wyjasnilo sie gdyz zbugowalem go wbijajac za szybko lv i lepiej zrobic postac od nowa badz kupic rudy od graczy.

Opublikowano

Ja tam nic do tego ludzi grających na spolszczeniu nie mam, nawet troche szkoda bo chłopaki którzy je stworzyli i dalej tworzą napracowali się ,a gamgforge ich olało pisząc że nie uznają go. A nie polecam spolszczenia tylko że z powodu że jest mało popularne i przez to stwarza problemy w dogadywaniu się nowym graczą.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...