Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk ;c

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jakiś dłuższy czas temu, komputer mojej siostry skończył swój żywot, więc wziąłem sobie od niej dysk twardy: WD3200AAKX Blue. Był sobie był, ale gdy oddałem PC'ta do serwsiu, powiedzieli, że odłączyli dysk, bo mógł zamulać. I co prawda tak jest. Po cenie, patrzę, że dysk kosztuje 400 zł :O. Nie wiem czemu, ale coś mi tu nie pasuje. W obecnym mam teraz jakiegoś Samsunga i na nim (samym) chodzi wszystko ładnie, a jak jest tamten podłączony to komputer włącza się 10 minut. Jaka może być tego przyczyna? Zawirusowany? Miałem zamiar go sprzedać i nie wiem ... ;c

he?

Opublikowano

Ja tak mam samo ale z biosem jak podłącze inny dysk lub jakis z starego kompa...

a po 2 dysk zawsze nie może działać jak go dasz do innego kompa zapewne ma 2 windows...

a po 3 nie sprzedawaj od tak dysku bo ci co umieją weżną wszystkie twoje/siostry dane który byle na dysku bank itp

Opublikowano

Ja tak mam samo ale z biosem jak podłącze inny dysk lub jakis z starego kompa...

a po 2 dysk zawsze nie może działać jak go dasz do innego kompa zapewne ma 2 windows...

a po 3 nie sprzedawaj od tak dysku bo ci co umieją weżną wszystkie twoje/siostry dane który byle na dysku bank itp

Mistrzu, nie jestem taki głupi i prędzej czy później go sformatuję przed sprzedażą. Dobra. Nvm. Zdecydowałem się go sprzedać. Zamykam. ;c

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...