Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Balmora

ZWYROOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na temat balmory? Mi osobiście na samym początku bardzo się podobała ale po wymianie eq z ravi na balmorze zostałem posądzony o trade hack (nawet taki nie istnieje) i bez dowodów zbanowany.

Po rozmowie z FuBu jednak mnie odbanowali ale gdy zalogowałem się na konto zauważyłem, że nie mam 23 bryłek znów poszedłem zapytać FuBu a on na to, że zostały oddane osobie z którą się wymieniłem.. Rozumiecie to? 0 dowodów nic .... Sposób na zarabianie : Wejdz do kanał na FuBu powiedz ze ktoś cie okradł przez trade hacka. Zarobisz 20bryłek + osoba którą posądzisz dostanie bana.

Opowiedzcie może wy też mieliście jakieś zabawne sytuacje z nieogarniętym FuBu który zabiera i banuje za nic.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

O ile się nie mylę to wzmianki o balmorze sa na tym forum zakazane (nie wiem dalczego ale usuwaja tematy zwiazane z nia) pewnie za jakis czas ci go usuna ;D A serwerek nawet fajny.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Płaczecie, że administracja sprzedaje tu i tam, a na PLu niby nie było nic sprzedawane z PLNy?

Jakoś nie było takiego płaczu na forum globala...

Balmore jak najbardziej polecam.

Świetna administracja, w szczególności: wariatka.

Opublikowano

Płaczecie, że administracja sprzedaje tu i tam, a na PLu niby nie było nic sprzedawane z PLNy?

Jakoś nie było takiego płaczu na forum globala...

Balmore jak najbardziej polecam.

Świetna administracja, w szczególności: wariatka.

Ale nie chodzi tu o sprzedawanie przez gracyz od gracza dla gracza tka jak na pl, tu chodzi o sprzedawanie od gm-a ktory to wszystko moze sobie "stworzyc" dla gracza ktory daje pln, ato nie jest fair.

Opublikowano

Od gracza dla gracza? Nie, nie. Ja miałam na myśli Administrację, która sprzedawała graczom :P

Incore, heh... Wiem, że to nie jest sprawiedliwe, ale co zrobisz? Nic, jedynie możesz nie grać, uzbierać jakoś dowody, opublikować, aby zniechęcić graczy. Ale tak poza tym nic... Niektórych to by pewno przyciągnęło ;p

Słyszało się to i owo o Balmorze, ale uważam, że jak na razie jest to najlepszy priv jaki jest. Czekam z niecierpliwością aż wyjdzie jakiś, który będzie konkurencją dla nich (w sumie jest Ravia, ale nie ciągnie mnie tam, nie ma tego czegoś).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...