Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do Metin2.pl

LubieKiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm prawdopodobnie na Wakacje. :> W Czerwcu Lipcu lub śierpniu. Wiesz jak o tym się dowiedziałem? Proste ! :> Wchodzisz na metin2.de i tam masz już s27 i jak tam już jest to i unas za kilka miesięcy wejdzie :).

212z9rs.jpg

Opublikowano

Według mnie prędko s27 nie będzie bo po co łączą serwery , bo jest ich za dużo i jest mało graczy na nich to (według mnie ) bezsensu robić kolejne serwery. Ale jak ma wyjść to jakoś z 2-3 tyg przed na pewno będą o tym mówić ;p

Opublikowano

Nowy serwer to kolejne koszta początkowe - trzeba tam też utrzymać porządek, co będzie nie lada wyzwaniem, jeżeli teraz będą łączyć serwery oraz do listy dojdzie Metin2.us, który został wykupiony przez GameForge. Na Solarze 10 kk to 8 zł, a to zadziwia, bo taka cena jest strasznie wysoka (to oznacza, że szybko s27 nie zobaczymy).

Opublikowano

Oczywiście,że taki nie wyjdzie ...

Skoro na niektórych serwerach jest wręcz pusto,i z tego powodu chcą je łączyć,jaki sens miałby kolejny serwer,powodujący migrację ze starszych serwerów na niego?

Opublikowano

Będzie na 100%, ale po fuzji.

Teraz jest fuzja, dużo osób gra na solarze to po co robić kolejny? Żeby z solara uciekali na s27? :)

Opublikowano

Przez najbliższy rok nie bedzie, a dlaczego? Bo łączą serwery po to żeby ludzie grali w metina, na tych starszych serwach wieje pustkami, jak by wprowadzili 27 to by sytuacja była gorsza ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...