Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Yangi i gra do początku

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie? Zamówilem sobie 2kkk na pewien serwer i chce zacząc grac od nowa na nim czyli od 1Lvl.Co byście robili wbijali jak najwiekszy lvl czy do 35 lvl boja i KU czytać.

thccc.jpg
Opublikowano

Na twoim miejscu zainwestował bym w EQ. A Ku to zawsze możesz wydropić :> Co za różnica jeżeli nawet ma sie to 2kkk i możesz wydać na PRO eq do dropu ? Wychodzi na to samo praktycznie. Kupisz eq i KU się wydropi. Mniej wydasz oraz zaoszczędzisz na tym :-)

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ja polecam kupno eq i expienie jak najszybciej do 61. Robisz sobie 3 skille, biologa nawet do matowych na 61 masz już tarcze+9 która daje aż 153 defa u zbroję lepszą ;) Sam tak zrobiłem i jestem w trakcie skilli i biologa

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Jeżeli wydałeś pieniądze i kupiłeś 2 kkk to zapewne na tych pierwszych serwerach. Nie możesz teraz zaprzepaścić i stracić, dlatego musisz utrzymać te yangi przy sobie. Zakup teraz ekwipunek, zrób postać 35 lvl z Bojowcem i leć na Metiny Zazdrości w M2 oraz Metki na Pustyni. Dodatkowo możesz w przerwach kopać rudy, abyś znów wyszedł do tych 2-3 kkk. Następnie zajmij się levelem, tak do 54 poziomu expij i znów zacznij zarabiać yangi, aby potem nie mieć przestoju. Do tego możesz zrobić oddzielnie konta na fishboty. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...