Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy sprzedać VK3001H?(Na rzecz IS)

AxonerPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy sprzedać VK? Zastanawiam się czy go sprzedać ponieważ,odblokowałem IS i zastanawiam się czy go sprzedać i zbierać na IS?

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Troche nie za bardzo mi się chce zbierać

chyba jednak sprzedam bo wyjdę na 0 bo kupiłem podczas six nations

Opublikowano

Oboma czołgami gra się bardzo przyjemnie. Jeżeli nie masz Money Makera to zostaw sobie VK, po wymaksowaniu super czołg. Linia niemieckich Medów jest spoko, polecam iść.

Opublikowano

Vk fajnie mi się zarabiało na czystko wychodziłem 20k a z premką z 35k polecam. Ale to zależy od umiejentności

Jak masz wymaksowaną to fajnie się gra jak wspominał marvelus113 ;)

Opublikowano

Dzięki Sprzedałem jednak VK troche ciężko mi się grało zbieram na IS'a

Do zamknięcia

Opublikowano

Powiem Ci tak bd żałować :P bo IS lekko powiedziawszy jest dziwny i z Tygryskiem przegra starcie.

Chyba cię pogieło. Jeżeli ty jeździłeś ISem, to wiedz że jesteś noobem, jeżeli przeciwnik, to wiedz że on jest noobem. Niejednokrotnie stawałem sam na sam z Tygrysem i wychodziłem zawsze zwycięsko, a raz sam broniłem flanki przed 2 Tygrysami,2 ISami i Pzką III/IV. Zabiłem oba Tygrysy, Pzkę i jednego ISa. Drugi IS mnie dobił.

Opublikowano

Zależy jakim czołgiem umiesz grać Marvelus... Ja Kv-1 nabiłem 9KILL na ataku i wygrałem ;)

Opublikowano

Chyba cię pogieło. Jeżeli ty jeździłeś ISem, to wiedz że jesteś noobem, jeżeli przeciwnik, to wiedz że on jest noobem. Niejednokrotnie stawałem sam na sam z Tygrysem i wychodziłem zawsze zwycięsko, a raz sam broniłem flanki przed 2 Tygrysami,2 ISami i Pzką III/IV. Zabiłem oba Tygrysy, Pzkę i jednego ISa. Drugi IS mnie dobił.

Ja noob? lol weź leki na łepetynę bo mózg tobie umiera. Ta IS'a działo jest mocne ale nie celne, za to Tygryska działko jest świetne ma niezłą penetrację i dmg. w czasie gdy IS strzelił to spokojnie Tygrys zdążył 2x strzelić i spokojnie go przebić a gdy jeszcze skątował stawał się trudny do przebicia więc mi tutaj nie pierdol jak baba tylko pomyśl z głową a grałem obydwoma czołgami więc wiem co mówię, no chyba że masz po drugiej stronie ogarniętego IS'a więc zabawa jest dłuższa nie twierdzę że nie ubiłeś Tygryska ale to na pewno był nie ogar. A tak a propo wnioskując po twym wyniku walczyłeś przeciwko noob'om.

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...