Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Okienko kostiumów

!sVp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem ikonke kostiumów w oknie ekwipunku. Da się na to klikać itp. Dodałem także costumewindow.py do uiscript i moje pytanie brzmi gdzie i co dopisać, aby po kliknięciu na tą ikonkę kostiumów otwierało się okno kostiumów?

Opublikowano

Wtf? Nie chodzi mi o to że nie działa a powinno.

Wgl nie dodałem takich wpisów które mówią o tym że po kliknięciu na ikonkę otwiera się okno kostiumów.

Pytam jak to dodać.

Opublikowano

Dodałem wpisy do uiinventory.py które wyciągnąłem z tych plików co dałeś :)

Teraz działa otwieranie okna.

Dzięki +

@Edit:

A tak przy okazji. Kiedy klikam na ikonkę kostiumów to zamyka się i otwiera na przemian. Jak naciskam "X" w oknie kostiumów to się zamyka. Jak naciskam "X" w oknie ekwipunku to jednocześnie zamykają się okna kostiumów i ekwipunku. Kiedy naciskam esc to zamyka oba okna. Czyli wszystko działa oprócz jednej rzeczy.

Jak naciskam na ikonkę ekwipunku na tym dolnym pasku, a kostiumy są otwarte, to wtedy ekwipunek się zamyka a okno kostiumów zostaje otwarte. Jak dodać zamykanie okna kostiumów po kliknięciu na ikonkę ekwipunku u dołu ekranu?

Opublikowano

Chodzi Ci o system kostiumów? Jak uda mi się dodać cały do mnie na serwer i będzie działał, napisze poradnik dokładnie tłumacząc co dodać i gdzie. Ponawiam moje pytanie:

Kiedy klikam na ikonkę kostiumów to zamyka się i otwiera na przemian. Jak naciskam "X" w oknie kostiumów to się zamyka. Jak naciskam "X" w oknie ekwipunku to jednocześnie zamykają się okna kostiumów i ekwipunku. Kiedy naciskam esc to zamyka oba okna. Czyli wszystko działa oprócz jednej rzeczy.

Jak naciskam na ikonkę ekwipunku na tym dolnym pasku, a kostiumy są otwarte, to wtedy ekwipunek się zamyka a okno kostiumów zostaje otwarte. Jak dodać zamykanie okna kostiumów po kliknięciu na ikonkę ekwipunku u dołu ekranu?

Opublikowano

Chodzi Ci o system kostiumów? Jak uda mi się dodać cały do mnie na serwer i będzie działał, napisze poradnik dokładnie tłumacząc co dodać i gdzie. Ponawiam moje pytanie:

Kiedy klikam na ikonkę kostiumów to zamyka się i otwiera na przemian. Jak naciskam "X" w oknie kostiumów to się zamyka. Jak naciskam "X" w oknie ekwipunku to jednocześnie zamykają się okna kostiumów i ekwipunku. Kiedy naciskam esc to zamyka oba okna. Czyli wszystko działa oprócz jednej rzeczy.

Sprawdź czy wszystko w root dobrze dodałeś bo na 75% tam tkwi twój błąd.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...