Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dostaje malo punktow po wygranym rankedzie.

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w dostaje malo punktow po rankedzie gdzieś +4, +5, a gdy przegram odejmuje sie z 20.

co zrobic?

Pisalem do polskiego supportu ale nie odpisują.

Napisze mi ktos po angielsku jak to napisac do anglików?

Opublikowano

Z tego co ja wiem to jest tak że jak ileś tam meczy z rzędu przegrasz to za wygraną mniej punktów dostajesz, miałem podobnie tylko że ja miałem -18 i +12/15, potem z tego wyszłem i leciało po +20.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

ten system lig ,nic nie poradzisz ,za wygrana gre można starcic LP xD ,serio

chyba nie jest od nieczego uzaleznione ,ale zauwazylem ze im krótsze mecze tym wiecej LP

­

Opublikowano

Wiem o tym, że ranked to ligi, ale wali mnie to. Pytam o mój problem, a jeżeli nie umiecie mi pomóc nie wypowiadajcie się tu.

Opublikowano

Wiem o tym, że ranked to ligi, ale wali mnie to. Pytam o mój problem, a jeżeli nie umiecie mi pomóc nie wypowiadajcie się tu.

Kultura osobista wymaga, żeby okazać troche szacunku ludziom, którzy starają się, aby ci pomóc niedojebie.

A co do problemu to nic nieporadzisz, taki jest nowy system i niestety musisz to przeboleć.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

@MeTech

Niezdziw się teraz jak następnym razem Ci nikt nie pomoże.

A co do tematu tak jak @up i @2up nikt na to nic nie poradzi taki system, zawsze możesz spróbować elo boost.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Co ma chlebak do chlebaka? Jakoś kiedyś było dobrze.

Może mi ktoś chociaż po angielsku opisać ten problem?

Opublikowano

Ok na debila

Im więcej wygrywasz pod rzad tym więcej punktów dostajesz za wygraną (nawet po 60 ) a mniej tracisz za przegraną.

Im więcej przegrywasz pod rząd tym wiecej punktów tracisz za przegrana a mniej dostajesz za wygraną.

MIND FUCK

Opublikowano

to jest tak jak by za elo elo nadal istnieje ale go nie widzisz im większe elo system daje ci więcej punktów bo chce żebyś przeszedł do next ligi a jak masz małe elo i przegrywasz dostajesz coraz mniej za wina coraz wiecej - za lose ale jak wygrasz duzo pod rzad to to sie odmieni chyba ze spadniesz do nizszej ligi.

Opublikowano

ja ostatnio dostawałem po 20 punktów natomiast gdy doszedłem do 50+ za wygrana i przegrana dostaje +/-8. To jest tak jak w przypadku elo, że im więcej gier to się dostaję coraz mniej?

Opublikowano

Tu do autora tematu. Nie wiem czy jesteś idiota czy takiego udajesz bo odpowiedź została ci już udzielona.

System ligowy tak działa i nic tego nie zmieni możesz się zacząć użalać czy coś ale tylko warna co najwyżej dostaniesz.

Mniej punktów za wygraną dostajesz szczególnie w 1 dywizjach gdy np. z srebra masz zamiar awansować do złota.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tu do autora tematu. Nie wiem czy jesteś idiota czy takiego udajesz.

Są ludzie i taborety.. niestety.

@T tak to po prostu działa, dostajesz mało, tracisz dużo.

Opublikowano

masz niskie ukryte elo kolego ;) wygraj z 30 gier pod rzad to bedziesz dostawal 30 a tracil 5

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

.Ziomek ja dostaje po 0 LP mam 99 LP i dostalem 0 LP kurwa fuck logic jesli ktos nie wierzy jego problem ale wygralem 8 meczy pod rzad. FUCK LOGIC

i tak masz dobrze ja po 2 pkt dostaje ;D

poprawka 1 pkt gg

Opublikowano
https://support.leagueoflegends.com/entries/22951168-FAQ-Nowego-systemu-ligowego-gra-rankingowa-

Skrócę Twoje cierpienia i powiem Ci tyle:

• Jeśli zbyt dużo wygrywasz, to system dodaje ci mniej LP, żeby wyrównać ukryty poziom ELO (MRR)
  • Jeśli zbyt dużo przegrywasz, to tracisz więcej, bo jesteś słaby, ale jeśli po tym zaczniesz wygrywać, to dostaniesz więcej.

​nie zrobisz z tym nic. po prostu musisz się z tym pogodzić...

Opublikowano

@up

Zapewne ta skads cytujesz, bo w praktyce jest w ogole inaczej... od jakiegos czasu zaczalem grac praktycznie same rankdy, dostalem (na poczatku) po +20 /16, no i mniej wiecej tyle samo odejmowalo... no fajnei spoko, mozna sie wybic, ale kiedy od jakiegos czasu zaczalem (i nadal) zyskuje +7/3 -7/5, to mnie szlag trafia.... przed tem wygralem, przegralem i tak co raz, ale wczoraj wygralem 8 pod razd rankedow (jesli ot ma znaczenie, ze statmi kazdy 5.1+) i nadal dostaje te marne 3,4 LP... wiec, to co mowicie, moze tylko istnieje na pismie, w praktyce nie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żaden nie ma racji. siedzi zapewne w dywizji piątej, np. srebro 5, a ma więcej przegranych niż wygranych, żeby dostawał normalnie musi zrównać te statystyki, wtedy będzie dostawać jak inni.

Opublikowano

OUUUUUHH GAAD... Wbij na lolking.net (to nie jest reklama..) wpisz swoj nick i porównaj wygrane i przegrane. Domyslisz sie o co chodzi?

Opublikowano

Co ma chlebak do chlebaka? Jakoś kiedyś było dobrze.

Może mi ktoś chociaż po angielsku opisać ten problem?

Wyrownaj swoje winy/losty by było przynajmniej wiecej winow. Wtedy bedzie dawac normalnie...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

wyrównaj winy z przegranymi a jak nie chce ci sie tego robić to wychodź z wychodzenia chempionow twoje lp spada a mmr nie i bedzie wiecej lp

Opublikowano

wyrównaj winy z przegranymi a jak nie chce ci sie tego robić to wychodź z wychodzenia chempionow twoje lp spada a mmr nie i bedzie wiecej lp

jak juz napisalem mam 33 do 23, i stracilem przed chwila 12lp, jakies sugestie? aby nadrobic przegrany mecz musze wygrac 4 :) logic lol=nobel

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...