Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Crossfire acc Kreator/Generator

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to jest xD? i UE co to?

UE - EU - EUROPA

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Tak jak @up

Nie radzę ściągać dopóki nie będzie dowodu :) Może być keyloger

POPACZ NA SKAN CZŁOWIEKU A POTEM SIĘ WYPOWIADAJ

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

@up taki cwaniak ?

To tak skan nie od tego pliku, po nazwie widać !Temat napisany dzisiaj, skan był wczoraj !!

A co do keylogera to każdy może włożyć bo nie wiem po co mam tam podawać haslo, login i jeszcze email co ma mi to wygenerować niby ?

Napisałeś w temacie UE = Działa NA = NIE DZIAŁA jeszcze z błędem bo nie ma CrossFire UE tylko EU :) Nic nie napisałeś byś chociaż jakiś screen dał a nie 2 zdania !!!! Nie polecam !

Opublikowano

@up taki cwaniak ?

To tak skan nie od tego pliku, po nazwie widać !Temat napisany dzisiaj, skan był wczoraj !!

A co do keylogera to każdy może włożyć bo nie wiem po co mam tam podawać haslo, login i jeszcze email co ma mi to wygenerować niby ?

Napisałeś w temacie UE = Działa NA = NIE DZIAŁA jeszcze z błędem bo nie ma CrossFire UE tylko EU :) Nic nie napisałeś byś chociaż jakiś screen dał a nie 2 zdania !!!! Nie polecam !

przy skanie zawsze się nazwa zmienia jak się nie znasz to się nie wypowiadaj

P.S czytaj uważnie temat a nie spamuj

UE - EU - EUROPA

1391961391-U712132.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niemogles screenow zrobic i opisac program??? -,-

nie dziala -,- prosze o zamkniecie tego tematu... koles dal program ktorego nawet nie przetestowal -,-
ups sorki za double posta mozeszcie ten 2 z tym 1 polaczyc? nie chce robic double jak jakis noob :C

@ omg czlowieku

czemu nie czytasz nawet nazwy tematu -,- i jak poco haslo login i email to jest generator acc - robi tobie konto na ca eu -,-

to jaki to ma byc keylog? tak czy tak to cos nie dziala -,-

@up taki cwaniak ?

Opublikowano

Tak apropo po jaki ch... Ci generator kont do Crossa na region Europy skoro bardzo szybko można założyć konto na stronie? Jak dla mnie i myślę że dla wszystkich użytkowników tego forum to jest próba oszustwa, lub po prostu wstawia coś żeby złapać "Lubię to" ...

Opublikowano

Tak apropo po jaki ch... Ci generator kont do Crossa na region Europy skoro bardzo szybko można założyć konto na stronie? Jak dla mnie i myślę że dla wszystkich użytkowników tego forum to jest próba oszustwa, lub po prostu wstawia coś żeby złapać "Lubię to" ...

-,- np ja mam buga i wgl nie moge zrobic nowego konta ...

jakis error wyskakuje

jak by mi ten generator dzialal bym byl szczesliwy -,-

a tak to jak dostane bana na 1 koncie to 2 konto musi mi brat zrobic bo zryte gamerage niepotrafi naprawic problemu =,=

czasami moge sie zajerestrowac a czasami nie...

ostatnio udalo mi sie konto zrobic a jakies 2h po zrobieniu niemoglem nastepnego zrobic znowu error...

Opublikowano

Cf PolskaZabija, dnia 20 Kwie 2013 - 21:35, napisał:

aj ty mądry... mi wszystko działa może po prostu dałeś zajęty login lub źle przeczytałeś słowa po Angielsku albo e-maile zajęte...

-,- error a nie login ,haslo lub email -,- wszytko jest ok ale nieda sie zrobic konta czasami sie blocka

tobie dziala bo mieszkasz w Polsce kidzie.....

ja mieszkam w Niemczech .... albo mam cos z netem albo jest block acc z niemiec raz na jakis czas

tak jak napisalem wyzej raz moge zrobic konto raz nie...

@ hmm chyba zle przeczytalem twojego posta ..... sr ... tak acc generator dziala tylko ze nie generuje kont ... tak samo jak rp/gp/zp generator pisze np ze rp/gp/zp dodano a nie dodano

a wiec niedziala jak powinno -,-

@down

nigdy niedzialalo -,-

nw dlaczego temat jest otwarty -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...