Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada na chat

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego ban chata się dostaje tylko na jednym ch z czego pamiętam. Np dostałeś na ch1 to na ch2 powinno być normalnie. Sam go miałem kilka razy za nic.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Aby dostać blokadę na chat nie trzeba akurat wyzwać kogoś czy przeklinać. Wystarczy złamać zasady lub nie zastosować się do wytycznych administratora. Na Metin2.pl panuje zakaz pisania o ban liście, bo nie ma takiego czegoś i co jakiś czas pojawia się informacja na chatcie właśnie o tym, aby o takich rzeczach nie pisać. Jeśli ująłeś to 'jestem na ban liście' to szansa na blokadę jest mała, bo nic konkretnego nie wnosi - przypomnij sobie czy jeszcze czegoś nie dopisywałeś.

Opublikowano

też kiedyś dostałem taką informacje od gracza.

To jest Fake.

A ban na chat? hmm, napisałeś jakieś słowo, które automatycznie powoduje blokade chatu. takim słowem był np. dragonmt2, nie wiem jak dziś.

Opublikowano

Nie koniecznie musiałeś przeklinać / wyzywać.

Mi zablokowali chat na 24h za spamowanie na sklepie. :)

Pewnie spamowałeś co chwile i już.

Opublikowano

Bana można dostać za spamowaprzeklinanie/słowo Banlista/ i chyba strony z yang

napisala do ciebie infornacjaa1 na pw? To jest fake, jak juz to by nick był bylby na zólto i pisało by Informacja, a nie jakies informacjaa. A po za tym nigdy bys nie dostal pw, tylko by ci posalo na chacie ze masz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...