Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pewnego bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuje pewnego bota.Chodzi mi o to że dzięki temu botowi potworki respią się odrazu po zabiciu.Widziałem często takie na pl-u i sporadycznie na privach.Czy znacie takie boty?Jeśli tak czy współpracują one z kamermodem czy trzeba pobrać oddzielny mod.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jest ExpBot, ale on jest raczej banowany ;P. Popróbuj z metin2mod.tk . Na Yt , spr instalację, sam z niego korzystalem i naprawdę jest dobry ;P

Opublikowano

Witam.Poszukuje pewnego bota.Chodzi mi o to że dzięki temu botowi potworki respią się odrazu po zabiciu.Widziałem często takie na pl-u i sporadycznie na privach.Czy znacie takie boty?Jeśli tak czy współpracują one z kamermodem czy trzeba pobrać oddzielny mod.

Proszę o pomoc.

Mógłbyś przedstawić jakiś filmik z takim nagraniem, gdzie przy użyciu cheata moby szybciej się respią? To jest niemożliwe, jednak wydaję mi się, że mylisz pojęcia i zdawało Ci się, gdy ktoś przyciągał potwory MobberHackiem i bił na WH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...