Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trolle w enemy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego Twitcha to powinni nagrodzic noblem, ja to bym wym wyszedł i miałbym to w dupie.

@TOP

Dzisiaj takich samych miałem trollow :D

Widac, ze polacy.

Strach się bać.

Opublikowano

jak masz trolli w teamie to jest źle, ale jak w enemy to fart :p życzę ci więcej trolli - tylko w enemy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

kurwa i co to za gra jak wygrasz 5 v 2 ? .. gratulacje nie ma co zbierać powodzenia na tym bronze bro.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Hehe.. To normalka.. xD. Ja niestety mam tak że jak są trolle to 3/4 to w moim teamie, ale nie 1 ktoś jest normalny i pomoże nam to wygrać. Ja bym , reportował takich typków, co psują gre i pisza '' FREE ELO '' bo to naprawdę demotywuje, do daleszgo grania .. .;d

Opublikowano

hahah honory im dal jebany

brawo

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

ciekawe jak im dał honory, osobom które wyjdą nie można dać.

oł rly? nie wiedzialem

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

4 braz i ten nick 'gimbuspol' xD

Byłbym w 3 brąz... Ale noob teamy niestety nie pozwoliły się wbić ;d Miałem 100 tych pointsów i lipa, noob teamy i nie ma pointsów ;d

Po nicku nie osądza się poziomu gry :D Raczej inteligencji xD

jak masz trolli w teamie to jest źle, ale jak w enemy to fart :P życzę ci więcej trolli - tylko w enemy

Dzięki ;d

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...