Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jakiego boga kupić?

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loki moim zdaniem jest lepszą postacią, choć trudniejszą do opanowania.

Neith ma dobry system ucieczki, heal - co prawda niedużego, bo 300 hp z 3 minionów. Imo słabe ulti

Z tych dwóch - loki

@down. To moja subiektywna ocena :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja także Ci bardziej proponuje kupić loki'ego. W porównaniu do Neith jest jednak troszkę lepszy lecz nie dużo :D

@Majkel Neith nie ma słabego ulti :)

l9WHU.png

Opublikowano

Loki jest OP , dzisiaj sie zastanawiałem nad kupnem Freyi czy Loki , poszedlem na custom game'a , po czym Loki wydał się być ok , poszedłem na 3 normale i staty 5/0 + , mowie Ci , bierz od razu Lokiego , łatwy jest Vanish , E załączasz , kryt w plecy starasz sie uderzac w plecy a jak ucieknie to ult i bye bye. Tutaj masz fajny build na niego : http://www.smitefire.com/smite/guide/loki-build-558

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

^ Neith z anhurem naljepsze ad ranged w grze, thor najlepszy meele ad.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

^ Neith z anhurem naljepsze ad ranged w grze, thor najlepszy meele ad.

nie zgodze sie co do najelpszych ranged ad .

Wg mnie najlepszym ranged ad jest Xbalanque . 30 psychciala z pasywy + 50 z 1 co daje tak jakby 2 dodatkowe itemy na psychicala .

Sprawdź, możę sie spodoba i udostępnisz na fejsie

:)

Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie wiele znaczy :)))

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Ja akurat nie polecam go gdyż jest to bardzo papierowa postać wystarczy ulti lokiego i już po posejdonie.

to by musialbyc slaby poseidon zeby na ulta od lokiego paść . Posedion ma movement buff na którymś tam skillu więc cięzko sie go pokonuje postacią melee no chyba ze stoi w bezruchu i tylko puscza skile.

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Ja wszystkim polecam Lokiego, Hadesa i Thora. Te klasy moim zdaniem od razu warto kupić :) Co do lokiego w Smite nie grałem chyba z 2 tygodnie, przed chwilą skończyłem arenę i staty 28 killów :P

Opublikowano

nie zgodze sie co do najelpszych ranged ad .

Wg mnie najlepszym ranged ad jest Xbalanque . 30 psychciala z pasywy + 50 z 1 co daje tak jakby 2 dodatkowe itemy na psychicala .

Noi co z tego? Mozesz sobie nim w conquescie pokierować gry, ale w normalnym meczu ciebie z fokusują i nie uciekniesz. Jak byle jaki tank dopada xbala to zgon, a neith i anhur maja jeszcze skok i anhur ma bardzo dobrego slowa. Xbala łatwo zfokusować.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

Neith i Anhur mają skill'e do ucieczki, z czego neith moze zestun'owac, a anhur przeskoczyć przezz "sciane" natomiast xbala ma jedynie ult do ucieczki.... =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że nie każda postać ma skok, bo byłoby to bezsensu. I tak jest już ich natłok.

Jakby nie patrząc xba jak już weszliśmy na jego temat to ma przyzwoity system escape, może nie tak jak anhur - skok , slow, stun czy Neith - kilometrowy skok, stun. Jednak da radę uciec. Jest za to bardziej przydatny w tf od Neith

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Lecz gdy Xbala vs Neith są w jungle to troche kiepsko wygląda sytuacja gdyż Neith może użyć swojego ult nawet gdy jest pod "blind'em" ult xbala....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

moim zdaniem w tf najbardziej przydatny anhur i neith, neith jak jebnie skokiem w centrum tf i 1 to kazdy 50% hp, i jak uciekaja to dobije, kazdy ma swoja dobrą strone.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Opublikowano

xbalaque ponieważ z dobrym builedem z włącznoym skillem nr 1 , papierki i inni dedaja jak muchy :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Zależy co wolisz:

Anhur- Dobry damage, uciekanie , szybki, ulti bardzo mocne, stun, spowolnianie.

Neith - Średni damage (według mnie), uciekanie, bardzo dobry stun, ulti przydatne w dobijaniu kolesi z low hp.

Xbalanque - Bardzo duży damage z krytyków, rewelacyjne skille, ucieczka.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Noi co z tego? Mozesz sobie nim w conquescie pokierować gry, ale w normalnym meczu ciebie z fokusują i nie uciekniesz. Jak byle jaki tank dopada xbala to zgon, a neith i anhur maja jeszcze skok i anhur ma bardzo dobrego slowa. Xbala łatwo zfokusować.

Neith i Anhur mają skill'e do ucieczki, z czego neith moze zestun'owac, a anhur przeskoczyć przezz "sciane" natomiast xbala ma jedynie ult do ucieczki.... =)

Xbalanque też ma ucieczke na trzecim skilu bodzajże wiec nie wiem o co chodzi da sie go fokusować ale dobry player nie używa "trójki" do pushu minionów tylko zawsze zostawia go na ucieczke.

Ja Ci polecam xbala wypróbój build Warrior Tabi - > Rage - > Deathbringer - > Fatalis - > Execotionier -> QinsBlades / GoldenBow.

//Reklama YT - OFF.

CLICK 4 THE FUN! ;)

Opublikowano

Xbalanque też ma ucieczke na trzecim skilu bodzajże wiec nie wiem o co chodzi da sie go fokusować ale dobry player nie używa "trójki" do pushu minionów tylko zawsze zostawia go na ucieczke.

Ja Ci polecam xbala wypróbój build Warrior Tabi - > Rage - > Deathbringer - > Fatalis - > Execotionier -> QinsBlades / GoldenBow.

W czasie jak xbal używa swojej drugi jest podatny na wszelkie cc, sobek moze go 2 odepchac, ymir zfreezowac, i trudniej jest uciec trojka xbala niz anhura bez dyskusji. i slaby build.

Deaths toll (dostalo buffa jest juz dobre) > warior tabi 3 > executioner 3 > devours glove > deathbringer > titans bane jezeli maja tankowaty team, albo rage jezeli sa same papierki.

taki sam build na kazdego ad ranged.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...