Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No signal delected

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, mam problem z graniem w metka. A mianowicie jak gram to po jakimś czasie robi się czarny ekran (na środku w niebieskiej ramce pisze "No signal delected") i zacina się dźwięk - wtedy nie da się nic zrobić jedynym wyjściem jest reset komputera. Jest to bardzo uciążliwe bo co 2-30min. trzeba resetować komputer... Dodam że kiedyś tak nie miałem. Z góry dzięki za pomoc (będą lajki) ;)

PS. Mam windows xp, aktualizowałem sterowniki karty graficznej, czyściłem kompa różnymi programami i skanowałem go, czyściłem wnętrze skrzynki centralnej.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

To coś od karty bo miałem to samo, najlepiej zrób formata i ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

Jaki masz monitor? Pobierz sterowniki podstawowe dla tego modelu i zainstaluj sterowniki do karty sieciowej oraz dźwiękowej. Spróbuj też użyć innego kabla, który łączy monitor z komputerem (tu może być wina połączenia tego lub zasilania, ewentualnie sterowników).

Opublikowano

Część, mam problem z graniem w metka. A mianowicie jak gram to po jakimś czasie robi się czarny ekran (na środku w niebieskiej ramce pisze "No signal delected") i zacina się dźwięk - wtedy nie da się nic zrobić jedynym wyjściem jest reset komputera. Jest to bardzo uciążliwe bo co 2-30min. trzeba resetować komputer... Dodam że kiedyś tak nie miałem. Z góry dzięki za pomoc (będą lajki) ;)

PS. Mam windows xp, aktualizowałem sterowniki karty graficznej, czyściłem kompa różnymi programami i skanowałem go, czyściłem wnętrze skrzynki centralnej.

Masz taki bład tylko i wyłącznie jak grasz w metka czy ogolnie jak pochodzi ci te klika minut?? Jeśli tylko przy grze to na pewno nie jest to wina monitora . Jak masz sterownik NVIDIA to pozmiejszaj sobie wymagania do metina. Mozesz takze od nowa zainstalować Windowsa I POINSTALOWAĆ programy , sterowniki . Dziwne , że wcześniej Ci chodziło a teraz już nie .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Robi się tak przy włączonym metku. Jak jest włączony ok. 2-30min. to tak się robi. Przy wyłączonym metku komp normalnie działa.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Robi się tak przy włączonym metku. Jak jest włączony ok. 2-30min. to tak się robi. Przy wyłączonym metku komp normalnie działa.

Pobierz Service Pack 3 (SP3) na Windows XP i w tym trybie zgodności włączaj klienta.

PS. Sprawdzałeś zasilanie, tj. zasilacz, przedłużacz i połączenie komputera z monitorem?

Opublikowano

Czy możesz podać parametry komputera?

mi to wygląda na problem z kartą, która nie wysyła informacji do monitora, co MOZE byc spodowane zasilaczem :]

3/4 lata temu miałem ten sam problem.

Opublikowano

Masz warrocka na kompie ? Jak tak to wlacz i zobacz czy sie tekstury nie pomieszaly . Jak sie pomieszaly to karta graficzna sie sypie

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...