Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] EliteMT2 - Hacki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie, otóż nie chcę pobierać wszystkich możliwych hacków tylko po to aby sprawdzić czy działają...

Więc postanowiłem założyć ten temat. <3

Jakie Hacki działają na EliteMT2 ? (waithack, kamermod, bonusswitcher, expbot...) ?

Chciałbym o wypowiedzi tylko tych, którzy niedawno TESTOWALI lub UŻYWAJĄ !!!

Chyba, że ktoś ma 100% pewności, że to czy to działa :)

Pozdrawiam, Krzysiek. B)

"Serce motocyklisty bije w rytmie obrotów jego maszyny <3".

Aprilia RS 125 gs (42KM) <3 Kocham ją :)

Opublikowano

Mysle że wystarczy Ci kamer mod ...

Exp Bot ma wbudowany ewentualnie możesz ściągnąc Multi Hacka z oficjalnej strony kamera z wbudowanym exp botem

Bonus switcher jest wbudowany w kamerze pod komenda /bs

Grałem na Elite i jedynie czego używałem to własnie Moda i Multi Hacka :)

Opublikowano

Mod, multi, nawet dmg skill znalazlem, generalnie wszystko tam dziala :)

Co do XenoxMT2 to fishbot i multi od Kamera oraz SB , na inne dzialajace nie natrafilem jeszcze :(

Opublikowano

Mod, multi, nawet dmg skill znalazlem, generalnie wszystko tam dziala :)

Co do XenoxMT2 to fishbot i multi od Kamera oraz SB , na inne dzialajace nie natrafilem jeszcze :(

Naprawdę działa Ci mod oraz rzeczy od Kamera na XenoxMT2? Nie uwierzę, póki nie zobaczę. ;-)

Co do tematu, to naprawdę dużo cheatów działa na EliteMT2. Chociażby MobberHack:

[DL] Metin2 Python Mobberhack v3 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Czy Object Detector:

[DL] Metin2 Python Object Detector v2 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Ewentualnie DMG:

[DL] Damage Hack By Vito V3.0 (Na Serwery 2012) - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Naprawdę działa Ci mod oraz rzeczy od Kamera na XenoxMT2? Nie uwierzę, póki nie zobaczę. ;-)

Co do tematu, to naprawdę dużo cheatów działa na EliteMT2. Chociażby MobberHack:

[DL] Metin2 Python Mobberhack v3 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Czy Object Detector:

[DL] Metin2 Python Object Detector v2 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Ewentualnie DMG:

[DL] Damage Hack By Vito V3.0 (Na Serwery 2012) - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Potwierdzam, na XenoXie działa multihack od kamera, sam grałem :) Nie kicka przy "wait hacku?" :) BS również działa, od padmaka v3 ;D

Mobber hack jest wbudowany w kamermodzie chyba?

DMG na skille ?! o.O Czyli np. kilka razy ze sferki czy tak jak kiedyś, że tylko na szarże itp. ? :D

Opublikowano

Nie pisalem ze dziala Mod tylko multi, smiga pieknie, przy podkreconej predkosci ciosow, nie raz wieczorkiem cala lodowa roluje bez buffa i ze stosunkowo slabym EQ zadnego kickania czy innych problemow :)

Se7enDAYS na Elite testowalem wczoraj dokladnie ten DMG od Vito (ostatni link kolegi up) mnozy skille od 2 do 4 razy,testowalem na ninji daggerze spot w m2 bez dmg ciezko ogarnial (maly lvl) a z DMG wziol na skilla z chmurki :) dziala na wszystkie skille i wszystkie postacie z tego co wiem

osobiscie testowalem

dagger kobieta

body facet

szaman facet

BM kobieta

dziala na kazdej z w/w

Ps ja szukam SafeArea- Attack dzialajacy na Xenoxie, gdybyscie wpadli na jakis to bardzo prosze o info

Opublikowano

Dzięki wielkie, brakuje mi tylko Wait Hacka, bo myślę, że WH bardziej się przyda niż DMG? Nie uważacie? ;)

Opublikowano

no to juz zalezy od ciebie i tego jak grasz :) a generalnie ElliteMt2 jest slabiutko zabezpieczeny wlasciwie czego bym tam nie testowal to wszystko dziala :)

Opublikowano

Więc mam kilka Wait Hacków na dysku czyli powinny działać.

Wszystko wyjaśnione, dziękuję wszystkim :)

Administracji forum polecam zrobienie tematu w którym będą odnośniki do tematów (np. tego). Czyli:

Wszystkie hacki:

EliteMT2: http://www.mpcforum.pl/topic/875907-szukam-elitemt2-hacki/

XenoXMT2: ...

itp. itd. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...