Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki razera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupić słuchawki Razer Kraken Pro? Bardzo mi sie podobaja ale nie wiem czy np. w tej samej cenie nie kupie lepszych. Ktora mysz od razera jest najlepsza pod wzgledem wydajnosc/cena?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tylko nie "for gamers". Podaj kartę dźwiękową, to się coś dobierze. Jak już chcesz "for gamers", to AKG GHS-1. Jedyne słuchawki, które są warte uwagi (jedna z lepszych firm robiących słuchawki, dodatkowo mają świetny mikrofon). Do 350 (tak cena krakenów) mogę polecić m.in. Shure SRH440, Creative Aruvana Live (CAL!), Fostex T7, albo AKG K540. Oczywiście wszystko zależne od karty dźwiękowej, bo jeśli masz integre, to nawet się nie pakuj w słuchawki droższe niż 200-250zł.

7m9a.png

Opublikowano

Chyba kupie te AKG GHS. Oplaca sie kupic ta mysz razer naga czy w nizszej cenie znajde podobna?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Chyba kupie te AKG GHS. Oplaca sie kupic ta mysz razer naga czy w nizszej cenie znajde podobna?

Tak. Im lepszy masz sprzęt, tym lepiej się gra. Ja mam zasadę. Jak coś kupuję to wolę wydać więcej niż potem żalować. Lepiej dołożyć trochę więcej niż za pól roku kupisz nową mysz bo ta ci się zepsuję. Nie mówię że tańszy sprzęt jest gorszy, lecz czasem widać dużą różnicę(a to tylko 100zł taniej np)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Widząc po nadze, to głównie kręcą cię MMO? Jeśli chcesz, to możesz wziąć, ale niby po jakimś czasie pojawia się problem z podwójnym klikaniem. Na myszkach się jakoś super nie znam, ale od siebie polecę Logitech G9x. Mam ją od paru lat i zero problemów, można obciążyć albo zmienić uchwyt. Poza tym Logitech ma (przynajmniej niedawno miał) dobry stosunek do klienta. Kupiłem parę lat temu mysz G9 i się w niej coś posypało. Wysłałem do serwisu, a oni mi w zamian dali o kilkaset złotych droższą G9x, której używam do dziś i nie zamierzam wymieniać :D

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...