Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Od brązu do ... Zajrzyj!

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Postanowiłem zacząć się wybijać. Cel jest prosty - Diamond xD

Póki co , efekty mojej gry.

Ogólnie załozyłem ten temat, bo nie mam kolegów i nie mam gdzie się "chwalić' wygranymi.

Mile widziane posty " Sfeedowałeś , drużyna wygrała za Ciebie, nie graj rankedów" Siedziecie dalej w V , pogadamy za jakiś czas

Konto LoL King: http://www.lolking.net/summoner/eune/27178408

28945352179807646399.jpg

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

155 Wins

164 Losses

o_O Serio nie wkur cie to :? tyle gier i brąz dalej , ja bym chyba nie wyrobił i lola skasował :D ale kto jak lubi.

Życzę powodzenia , tobie to chyba bardzo często trafiały się afk itd :>.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

to powodzenia tak sobie myśląc, żeby wyjść z brąz 5 do silvera wygrywając wszystkie gry to mniej więcej byłoby około 36 gier ;X

<>

Opublikowano

Ja jestem w Bronzie 3 , I grałem tam ponad 100 gier, strasznie ciężko się wybić... Naprawde lipa .. .;x

Opublikowano

Tak, jest bardoz ciężko. Polscy gracze irytują szczególnie.Wystarczy że raz potknie się noga i odrazu proponują Surrender albo Afk ... No trudno , oczywiście podstawa to nie flamowanie nawet jawiększego feedera bo robi się zbędny syf i spam. Sam odkryłem, że nie opłaca się grać supportem, jeżeli chcemy wyccarować grę. Nawet jeżeli mamy jakiegoś mega nobsa lub więcej niż 1 -_- to takim xinem idzie ogarnać , ponieważ na Brązie mało osób wie jak kontrować postacie.

oh yeah 6/10 na boty ;d

powodzenia ;f

Sory miszczu, kupiłem postać to miałem iść nauczyć się grać na rankedzie , tak ? No jasne, lepiej grać only ranked i tam ćwiczyc skila , bo boty są dla słabych i debili. <_<

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ponad 300 gier na bronze ale co tam cisne po diament. Haha ale twoj temat mnie rozbawil takze dzieki

@Lakterr tak tak to wszystko win teamow.. ja zaczalem sezon z silver ii a po nie calych 200 grach jestem w diamencie 4. A zeby sprawdzic jakie to zycie okrutne na tym bronzie to wbilem na konto kolegi bronze 4 i win streak 16, jedyna rada zebg sie wybic to nauczyc sie grac. Pisjou

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...