Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KU Silne Ciało nie weszło 5 razy

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,co u was bo u mnie jakos tam.Mam problem wyzszaj rangi.Wydalem juz bardzo duzo kasy,pozyczalem aby kupowac silne ciala.Nie weszlo mi juz az 5 razy.Jestem zalamany,nie wiem jak mam dalej zyc.Jutro kupie 6-ostatnie bo juz nie mam gotowki.Czy krazy nade mna jakies fatum?

Opublikowano

Jezu ale ty masz problem mi 35 razy zasadzka nie weszła to wtedy przez 2 tyg nie czytałam i już 2 razy z rzędu mi weszła ;p .

Opublikowano

5 razy to naprawdę mało. Możesz kupić bonusy z itemshopu jak Rady Pustelnika czy Zwoje Egzorcyzmu, ale to tylko dodatki, na które trochę trzeba wydać. Nie poddawaj się, a zaufaj mi, że niedługo wspomnisz moje słowa.

Opublikowano

troll? Mi dziś ostrze nie weszło 25raz ;x (Na dropku) a silne nie wchodzi od ok 1.5 tygodnia więc to zwykły pech a nie żadne "fatum" ;x

Opublikowano

Tak bywa, zależy czy bóg smoków nad tobą czuwa :P

Btw nie tylko Ty tak masz, raz wejdzie Ci 5x pozytywnie, raz negatywnie.

Możesz iść do staruszki, jak masz pecha to odkupić od niej talizman szczęścia.

Opublikowano

To ja powinnienem już dawno skończyć grać w metina... Tyle co mi tych KU nie powchodziło... ;)

I na dodatek Aura Miecza, bo bodziak to moja główna postać ;)

Opublikowano

to straszne... na pocieszenie dodam, że na moim healerze 70 Przywołanie Błyskawicy(które każdy wyrzuca i ciężko jest dostać) nie wchodzi już 3 miesiąc ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

To że ci 5 ku nie wbiło to nie jest żaden bug. Po prostu pech. Licz się z tym, że ci jeszcze nie wejdzie sporo ku zanim g wbijesz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie ma co dalej ciągnąć tego tematu. To tylko kwestia szczęścia. Ew. możesz mu pomóc zwojami egzo i radami pustelnika z IS lub zwoje z misji na 60lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...