Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dobra postać?

siagam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sorcery / hand blaster. Czy to jest dobre połączenie? Czy znacie jakieś lepsze dla tej klasy postaci o większym DMG?

Wszystkie umiejętności mam pod DPS co jest lepsze do sorcera DPS czy Healing dla tej klasy?

Proszę o odpowiedź jakiegoś doświadczonego gracza jbc nick w grze mam f3jmPL i gram w dobrych czyli Heroes. - aktualnie 29 poziom.

Wzoruję się na tym graczu z youtube

Szczegółowe informacje :

TEAM : Hero

MENTOR: Wonder Woman

POWER: Sorcery

WEAPON: Hand Blast

MOVEMENT: Flight

Pozdrawiam Paweł :)

Gram w DC Universe Online na PC:

NICK: f3jmPL

TEAM: Hero

WEAPON: Bow.

Opublikowano

sor to brdzo dobry power :) jesli chcesz grac jako heal to hb jest dobrym wyborem a jeśli jako dps to wez łuk albo 1h dodam że sor to świetny dps a wręcz rewelacyjny :)

Opublikowano

Tak stawiając na jedna kartę :D Co lepsze łuk czy jedno ręczna broń? :) I czy dobry build robię od tego użytkownika youtube? :)

Jak coś napisz do mnie nawet w grze jak coś nick : f3jmPL i gram w Hero :)

Opublikowano

ja gram 2 broniami dużo by tu pisać łuk jest dobry z daleka , 1h w zwarciu jak grasz z dobrymi hilami :) co do bulidu jest to stary bulid jakiś czas temu dodali nowy skill w iconic powers nie pamiętam nazwy ale na ikonie tego skila jest narysowany prezent w połączeniu z innymi skilami tym czymś zadajesz mega dmg ale jak piszesz masz dopiero 29 lvl czyli wszystko przed Tobą :) a jeśli będziesz grał jako sor dps pamiętaj żeby mieć jak najwięcej might :)

Opublikowano

A znasz jakiegoś gracza który ma dobry build DPS ? Na dzień dzisiejszy najlepszy? :)

I w jakim miejscu mogę kupić jakaś dobrą broń jedno ręczną i łuk na mój poziom czyli do 29lv? Bo zaczynałem od hand blaster i tylko taka mam broń.

Opublikowano

ogólnie broń dobrą można dropnąć w operacjach t4 no i teraz w misjak z nowego dlc a najlepsza jaką możesz kupić jest w central city :) ale do tego wszystkiego potrzebne są dlc

Opublikowano

Piszę z kumpla konta. A co to takiego dlc? :) I możesz mi wytłumaczyć co to są misje t4 bo jeszcze nie ogarniam za bardzo tych wszystkich skrótów i misji po 30 lv ;D A co do buildu DPS to możesz mi podesłać jakieś tam zdjęcia wszystkiego jak masz a znasz się na sorcery. Po 30 lv jakie zbroje i broni kupić na DPS i chodzi mi tylko o łuk i broń 1h :)

Opublikowano

DLC - płatny dodatek który daje większe uprawnienia niż darmowy użytkownik. Misje T4 to instancje dostępne dla ludzi z DLC. Na 30 lv kupujesz np. tier Flash'a w Watchtower za odznaki triumfu, kupujesz te przedmioty u tego sprzedawcy które nie mają oznaczenia: Tank, Healer, Controller. Łuk i 1H kupujesz w Watchtower na początku w dolnym miejscu pod meta wing, potem już dropisz lepsze przedmioty na instancjach.

Opublikowano

co do broni pod meta wint jest dobra w sumie najlepsza do kupienia ale to sprzet do pvp :) ale na pve też da rade

Opublikowano

Jeśli chodzi o DPS to postać do PVP tak? Chodzi o to, że zadaje duże obrażenia przeciwnikom czy może przyjmować na siebie duże obrażenia od przeciwników? Można jakoś też skontaktować się z wami w grze? I czy jest jakaś Polska Liga w Hero? Jeśli chodzi o odznaki triumfu to są te misje z takim żółtym znaczkiem w misjach?

DLC - to jest ten pakiet Legendary jeśli się nie mylę? I to wystarczy, że kupie te złote monety w shopie to będę posiadać ten legendary dodatek i na jaki czas?

Opublikowano

DPS - postać z dużym dmg na PvP jak i PvE. Polska Liga na EU na pewno jakaś jest. Odznaki triumfu zdobywamy z instancji w które można wejść poprzez Y -> solo/duo/alert/raid. DLC to tylko dodatek czyli np. określona moc np. green latern. Legendary to pakiet za który trzeba płacić daną kwotę co miesiąc i ma małe ograniczenia.

Opublikowano

DLC - płatny dodatek który daje większe uprawnienia niż darmowy użytkownik. Misje T4 to instancje dostępne dla ludzi z DLC. Na 30 lv kupujesz np. tier Flash'a w Watchtower za odznaki triumfu, kupujesz te przedmioty u tego sprzedawcy które nie mają oznaczenia: Tank, Healer, Controller. Łuk i 1H kupujesz w Watchtower na początku w dolnym miejscu pod meta wing, potem już dropisz lepsze przedmioty na instancjach.

Jeśli chodzi o DLC - płatny dodatek. To kupuje się go na stronie w shop? I on daje takie jakby dodatkowe zbroje i bronie? Sorka, że takie prymitywne pytania ale jestem ciemny jeszcze w tej grze a wolę wszystko wiedzieć :)

Opublikowano

kupujesz go w market place :) kosztuje 999 sc a daje dużo możliwości nowe moce ( elektryk,latarnia,ziemia) nowe duosy ,alerty ,raidy ,operacje t4 areny pvp i pvp legends , dużo by pisać jak dla mie nie widze grania w dcuo bez dodatków :)

Opublikowano

I to od razu dostaje się wszystkie dodatki? Czyli (elektryk, latarnia, ziemia, tarcza, duosy, alerty, raidy, operacje t4, areny pvp i pvp legends) i na prerma ten dodatek czyli na stałe ?

Czy trzeba każdy z tych dodatków kupić za oddzielna sumę SC?

I jak można sobie powiększyć Skill Points? Bo widziałem, że na niektórych filmikach maja do rozdania po 100 pkt. :)

Opublikowano

A dzięki czemu ten pasek dochodzi do 100 jak można wiedzieć?? :)

A znasz jakiś dobry build do sorcery / łuk i 1h ? Build co do Power Points i Skill Points.

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Temacik do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...