Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold do WoT CD-Action

M1chaLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to lepiej być zaczynającym bo ma sie 2,2k golda .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mi by się przydało : D

Xanter+GG xD

Kupię tą gazetkę za pare dni trzeba tylko $$

Opublikowano

Kupie chyba, tylko na co wydać taką ilość golda ? 1200 to nie zbyt dużo

15 zł a za 1500golda trzeba zapłacić +-30 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dobre info Kupie sobie 3-4 takie gazetki :D

Kody będą takie same, nic na tym nie zyskasz. Raz ci tylko wejdzie.

Opublikowano

Ile kodów można użyć na jednym koncie ? Bo ogólnie to opłaca się i chyba skusze się na zakup.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, ponoć 12 ma się pojawić.

A do kiedy trwa promocja na rama II? Bo golda akurat by starczylo na niego i powiekszenie garazu

Opublikowano

A do kiedy trwa promocja na rama II? Bo golda akurat by starczylo na niego i powiekszenie garazu

Od 2 marca, godziny 06:10 (sobota) do 5 marca, godziny 6:00 (wtorek)

76561198001815076.png
Opublikowano

Od 2 marca, godziny 06:10 (sobota) do 5 marca, godziny 6:00 (wtorek)

'

Czyli cda nie pokryje sie z promocja, trudno to bede czekal na jakies inne promocje.

Opublikowano

UO dokup sobie sms ,

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ja już się tu wypowiadałem ale napisze dla użytkownika @up- Jak chcesz, żeby miał dobry start to jak już neich se na kase załatwi kod. Po co mu premium jak podstawowym nie potrafi grac? Potem wejdzie do bitwy 10 sekund dostanie hita i dead, a team będzie płakał, że premium a pierwszy zginął. Taka moja opinia.

Opublikowano

@UP a kto powiedział, że pod pojęciem "dobry start" ja mam na myśli, że on będzie grał tym czołgiem ? W tym kodzie, którego szukam jest jeszcze 50k kredytów i coś koło 2k złota. Ten TD jest wart powiedzmy z max 200k. To po sprzedaży tego TD + tych 50k już ma ~250k kredytów na start. Po za tym pozwoliłem mu trochę pograć na moim koncie (m.in T29, T1 Heavy, M6, SU-85, SU-100) i jak sam twierdzi nie nadaje się do grania TD, więc tego typu czołgi go nie interesują.

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

Tylko jeden? Myślałem że kupie tego tyle że na T34 wystarczy :(

A może... dokupię pudełka :D

W pudle masz 1000 golda + 3 dni premki .

A dal nowych 1500 + 7.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...