Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Windows 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie (szczególnie do tych osób ktore zapoznały się z windowsem 8), czy warto zmieniać windows 7 na "ósemke"? Mam na myśli wersje Pro.

4758463064.png

Opublikowano

Roznie, jedni wola 8, inni 7, 8-mka chodzi troche szybciej, ale tylko troche nie ma duzej roznicy, zostan przy 7, bo bedziesz musiał instalowac, a nie ma duzej roznicy + na osemce miałem problemy z kilkoma grami.

19.png

Opublikowano

Chcesz zapoznać się z Windows 8? Sprawdź mój kanał z poradnikami do Windows 8, ponad 23 filmy. http://www.youtube.com/user/kamo95xd?feature=mhee

Sam system od 7 różni się jądrem systemu i dodanym interfejsem metro ale metro zacznie wszystko uproszcza. Więc musisz się zastanowić

Windows 7 a może Windows 7 + sporo rzeczy ekstra = Windows 8 :D Więc lepiej brać Windows 8.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Właśnie piszę z windows 8. Rzeczywiście wydaje się lepszy od poprzednika, szczególnie mi się podoba interfejs <3:) Ale mam problem z dźwiękiem, bo nie wykrywa mi wogóle głośników znacie może jakiś działający sterownik do realteka? Miałem ten sam problem na win7 i sterownik na pc ale po formacie mi przepadł :/

4758463064.png

Opublikowano

Właśnie piszę z windows 8. Rzeczywiście wydaje się lepszy od poprzednika, szczególnie mi się podoba interfejs <3:) Ale mam problem z dźwiękiem, bo nie wykrywa mi wogóle głośników znacie może jakiś działający sterownik do realteka? Miałem ten sam problem na win7 i sterownik na pc ale po formacie mi przepadł :/

Masz kartę dźwiękową, czy tylko te zintegrowaną z płytą?

Jak zintegrowana dźwiękówka to sprawdź na stronie producenta płyty

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...