Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie i w jaki sposób najlepiej zareklamować swoją serię filmów na yt?

Ktos94852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Rozpocząłem serię z poradnikami o tworzeniu modów, i nie wiem, gdzie mógłbym ją zareklamować, pokazać ludziom. Macie jakieś pomysły?

Jestę Ktosię i lubię muzykę:
musiccraftlogo.png
a kliknij sę

Opublikowano

Możesz dodawać filmiki na forum. Na swoim koncie masz opcje wideo. + dodawaj je na yt i wysyłaj do kolegów. Pisz na facebooku nk hehe. Wszędzie gdzie się da. Jeżeli będziesz miał dobre poradniki, to będziesz miał więcej luda.

Kappa.

Opublikowano

Rzadko się udaje, ale jednak mógłbyś spróbować podesłać swoje filmy do znanej osoby na YouTube. Oczywiście takiej, która jest w miarę otwarta na takie wiadomości. Ten YouTuber powinien Ci powiedzieć, czy to jest fajne, czy nie i co by zmienił i ewentualnie Ci podłapkuje, ale jeśli nie odpisze, to... i tak nic nie tracisz ;) Co do poradników, to raczej na letsplej.pl się nie załapiesz, ale jeśli masz inne materiały zagrajmerskie poza poradnikami, to możesz się tam zareklamować, bo po to ta strona jest. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Aha, możesz mi podesłać na PW swój kanał, to obczaję ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Pospam sobie jakimś ludziom w komentach sławnych utuberów. Ale nie w komentarzach, bo będą na Ciebie hejty. Pisz im na PW. Tak można dorobić się z 500 widzów, a potem z górki. Bez mutacji, nie licz na ciepłe przyjęcie na utube ;P.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Aha i nie mówię o YouTuberach rzędu 50k+ widzów, a mniejszych,choć i wśród tych są otwarci na mniejsze kanały, więc możesz próbować. Jest jednak paru mniejszych gości, którzy mają projekt, w którym różne osoby na żywo przedstawiają u nich swoje kanały. Trzeba oczywiście wcześniej się zakwalifikować, ale nie jest to trudne ;) Prom nie jest duży, ale zawsze gdzieś tam się jest. Wyszukaj sobie 'Projekt Ch@r'.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Husiek promuje kanały wypromował elien i rikowgo wie do niego mozesz napisać hmm kogo jeszcze no Madzik 89 tez nagrywa z mniejszymi youtuberami i tez ich w jakis sposób promuje wysylaj do znajomych mozesz tez spamowac na forach o tematyce minecraft i napisz do rikowego albo jak chcesz z nim pogadac to bardzo czesto jest na TS youspeak.pl

battlefield3wallpaperhdf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...