Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] serwer jD za tydzień

syluro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dla was radosną nowinę rozmawiając przed chwilą na privie z jd uzyskałem informacje że serwer ma duże szanse ruszyć 11 marca tak to nie kłamstwo.

Jd pomimo strachu jak mi wyjawił przed prawami autorskimi nie ugiął się i postanowił dopiać ten projekt do końca ale jak mi zdradził będzie to pewnie zamknięty serwer tylko dla zaufanych ludzi jd ponieważ nie chce mieć sprawy w sądzie z BP.

Więc kto chce mieć rejestracje na serwerze pisać do mnie na priv pierwsze 300 osób ma pewną rejestracje

Opublikowano

Yhy.. a ty jesteś jakimś kolegą/przyjacielem jD? Skoro masz z nim takie kontakty i że robisz takie animowane rejestracje? To nie jest troll? :D

Opublikowano

Jaki troll jak nie chcesz wierzyć to nie twoj problem ;)

Jest ograniczona liczba miejsc do 1000 miałem troche rozreklamować ko by chciał i już ;d

Opublikowano

Jeżeli to prawda, to martwi mnie jak będą zachowywały się NPC.

Opublikowano

Jaki troll jak nie chcesz wierzyć to nie twoj problem ;)

Jest ograniczona liczba miejsc do 1000 miałem troche rozreklamować ko by chciał i już ;d

Nie no tylko tak sprawdzam :D

A takie pytanie jesteś jakimś kolegą/przyjacielem jD? Skoro masz takie info i kontakty z nim? ^_^

Opublikowano

takim znajomym ale nie znam go z reala poczytałem o planach privka więc poszukałem go pogadałem na ts z nim pare rzeczy się dowiedziałem i już ;)

Opublikowano

Siema mam dla was radosną nowinę rozmawiając przed chwilą na privie z jd uzyskałem informacje że serwer ma duże szanse ruszyć 11 marca tak to nie kłamstwo.

Jd pomimo strachu jak mi wyjawił przed prawami autorskimi nie ugiął się i postanowił dopiać ten projekt do końca ale jak mi zdradził będzie to pewnie zamknięty serwer tylko dla zaufanych ludzi jd ponieważ nie chce mieć sprawy w sądzie z BP.

Więc kto chce mieć rejestracje na serwerze pisać do mnie na priv pierwsze 300 osób ma pewną rejestracje

No to się uśmiałem :)

Poczekaj zapytam go :)

Opublikowano

UWAGA UWAGA :) pan syluro was robi dosłownie w "H"
<3

Pan JD nie zna żadnego ww. syluro , a nawet nikomu nie zdradzał kiedy wyjdzie Serwer , i to napewno nie będzie się odbywało tak że ktoś werbuje sobie ludzi na serwa po znajomościach .

Autor tematu napisał dosyć głupie zdanie. "zamknięty serwer tylko dla zaufanych ludzi jd ponieważ nie chce mieć sprawy w sądzie z BP.

Więc kto chce mieć rejestracje na serwerze pisać do mnie na priv pierwsze 300 osób ma pewną rejestracje"

Człowieku czyli te 300 osób jest zaufanych . Dziękuje pozdrawiam

Rusek <3

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Wiedziałem że to troll tylko nie wiem po co chciał aż tak zabłysnąć i mieliśmy pisać mu coś na PW. o.O

Opublikowano

Wiedziałem że to troll tylko nie wiem po co chciał aż tak zabłysnąć i mieliśmy pisać mu coś na PW. o.O

Ja głupi już napisałem xD

8f771ab97ca04.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...