Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PermissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeżeli już był podobny temat to przepraszam, ale szukałem i nic nie znalazłem.

Otóż mój problem z permissions wygląda tak:

Gdy edytuję premissions.yml i potem sprawdzam na serwerze czy wszystko działa to niby jest dobrze, ale nie mam nowo dodanych rang, dobrze mam ustawione na pewno, bo próbowałem włączyć jakieś z paczki i działało, a gdy zmieniłem nazwę rangi np. z Budowniczy na Technik to nie czyta mi tej rangi tylko dalej budowniczy. Rangi na serwerze daję komendą /rank nick ranga np. /rank BartsMan Technik to nie działa. a właściwie nie daje koloru ani przywilejów. (mam w każdej randze prefixy, więc jeżeli zmieni się kolor rangi to wiem, że działa) Proszę o pomoc! Jak gram na pobranym permissions to działa, a jeżeli zmienię już nazwę to nie.!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żeby były rangi musisz mieć jakiś plugin od czatu, chyba że masz te w <>

Tak mam te w <>

Oto spis wszystkich pluginów:

Orebfuscator, LetItRain, WorldEdit, NoCheatPlus, Vault, AntiRelog, PermissionsEx, WorldGuard, mChatSuite, AutoMessage, iConomy, AuthMe, pvparena, Decapitation, CraftBook, OpenInv, PlayerStatusSigns, AutoSaveWorld, iChat, MobArena, Essentials, Citizens, Jobs, EssentialsSpawn, AZRank, LWC, ChestShop, SimpleRegionMarket

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz plugin od chatu, to czemu nie ustawisz, aby było bez tego <>? W configu od mChatSuite powinieneś mieć jakaś linijke odpowiadającą za to

Mi to nie przeszkadza, być może to jakiś plugin się gryzie czy coś, ponieważ jak wgrałem inny plik i chciałem dać inną rangę to na serwerze wciąż są te co miałem na początku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...