Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Ghost Recon Online Hook v0.1 & v0.2

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pobranie @
-Plik jest w formacie .zip należy go pobrać do dowolnej lokacji i przenieść hacka z folderu tam gdzie chcemy (byle byśmy pamiętali gdzie bo potem trzeba wstrzyknąć go )
Instrukcja @

1) Uruchom grę w trybie okna.
2) Wstrzyknij za pomocą injectora dll do GRO na ekranie logowania za pomocą dowolnego wtryskiwacza (jako admin). Usłyszysz sygnał dźwiękowy po pomyślnym wstrzyknięciu.
3) Naciśnij klawisz HOME, aby aktywować menu.
4) Powodzenia.

Funkcje @

Aimbot

Movable Mouse Menu
Engine Box ESP
Engine Radar Hack
No Recoil
No Spread
Critical Hit Increase
No Sway
Ninja Slide
No Fall Damage

Speed Hack *
Hancock Mode (Latanie) *

* Nie polecam używać bo bana można wyłapać - widać wszystko na mini mapie jak latacie lub biegacie

Zdjęcia @

d8xRRJU.jpg

LVHP62k.png

Skan @

https://www.virustotal.com/en/file/90f9c0fb1d3ba2707e8b8b2efc03f72123c2a110f7899314c4f3ebdccdee5223/analysis/1362399742/

Pobranie @

http://www.sendspace.pl/file/0e6614075628938fcaa1f82

Wersja 0.2

Skan @

https://www.virustotal.com/pl/file/cde6778f5ff3295a26d3826b61c799d78cc5b7c10b2e6f67ed626f8c97fb36c0/analysis/1362740115/

Pobranie @

http://www.sendspace.pl/file/6dc95d2027218af29d890fa
1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to teraz powiec mi kolego .. w czym zrobileś problem?? ; d

otóż powiem ci. ;d źle powiedziałeś jak uruchomić . ;d i aimbot oraz radar nie dziala.. ;

hmm wchodzicie do gry logujecie się. ;d jak jesteście zalogowani . (nie włanczacie tryb okna.. !!) zmieniacie nazwa pliku gro np na dziala.dll po czym ciśniecie CTRL+ALT+DEL i usuwacie proces Launcher.. do ghost recona potem włanczacie winjector i do góry szukacie GhostreconOnline.exe a nadole ten plik dziala.dll i wszystko ładnie działa.. ;d (oprócz aimbota i radara ) jak jesteście w grze menu hacka jest na guzik HOME

myślę, że pomogłem .. poradnik jak właczyć hacka był testowany na Windows 7 i 8 przy bitach x64

Opublikowano

to teraz powiec mi kolego .. w czym zrobileś problem?? ; d

otóż powiem ci. ;d źle powiedziałeś jak uruchomić . ;d i aimbot oraz radar nie dziala.. ;

hmm wchodzicie do gry logujecie się. ;d jak jesteście zalogowani . (nie włanczacie tryb okna.. !!) zmieniacie nazwa pliku gro np na dziala.dll po czym ciśniecie CTRL+ALT+DEL i usuwacie proces Launcher.. do ghost recona potem włanczacie winjector i do góry szukacie GhostreconOnline.exe a nadole ten plik dziala.dll i wszystko ładnie działa.. ;d (oprócz aimbota i radara ) jak jesteście w grze menu hacka jest na guzik HOME

myślę, że pomogłem .. poradnik jak właczyć hacka był testowany na Windows 7 i 8 przy bitach x64

Nie ucz ojca dzieci robić.

A można włączyć same wh. tzn ESP ?

Tak każdą opcje można wyłączyć/wyłączyć ...

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jak mam tego dll wstrzykanć ?

czyt instrukcje

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Ale jak ....... Czym .....

Wstrzyknij za pomocą injectora dll do GRO na ekranie logowania za pomocą dowolnego wtryskiwacza (jako admin). Usłyszysz sygnał dźwiękowy po pomyślnym wstrzyknięciu.

Czytelniejszej instrukcji się nie da

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

A gdzie jest te GRO ?

w injectorze wybierz lokalizacje lauchnera GRO ...

Seba jaki polecasz injector?

http://www.mpcforum.pl/topic/827236-undetected-new-simple-injector/ taki może byc?

nie mam polecanych

ten nie jest uniwersalny jedynie do cf-a użyj jakiegoś uniwersalnego np Winject

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jak wlaczyc aimbota ?

Poprzez zaznaczenie odpowiednich punktów w menu ? nie trolluj już bo się robi to już powili żałosne >.<

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

SebaAce ale nawet ja nie wiem jak włączyć to powiesz..? dokładnie

-Plik jest w formacie .zip należy go pobrać do dowolnej lokacji i przenieść hacka z folderu tam gdzie chcemy (byle byśmy pamiętali gdzie bo potem trzeba wstrzyknąć go )

1) Uruchom grę w trybie okna.
2) Wstrzyknij za pomocą injectora dll do GRO na ekranie logowania za pomocą dowolnego wtryskiwacza (jako admin). Usłyszysz sygnał dźwiękowy po pomyślnym wstrzyknięciu.
3) Naciśnij klawisz HOME, aby aktywować menu.
4) Powodzenia.
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

spoko.. ja inaczej odpalam bo z oknem to mi gre wywala. ale to ogarnąłem chodzi mi mianowicie jak włączyć aimbota. bo jest tam funkcja Aimbot ale pisze tylko In Progess i nic nie można tam nacisnąć powiesz jak aimbota odpalić? ;d

Opublikowano

spoko.. ja inaczej odpalam bo z oknem to mi gre wywala. ale to ogarnąłem chodzi mi mianowicie jak włączyć aimbota. bo jest tam funkcja Aimbot ale pisze tylko In Progess i nic nie można tam nacisnąć powiesz jak aimbota odpalić? ;d