Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowce typu biały lew - skąd?

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zauważyłem, że coraz więcej osób jeździ na wierzchowcach typu płonący koń, biały lew, pytanie brzmi czy te wierzchowce można zdobyć jedynie za pomocą realnych pieniędzy ? Bardzo fajnie się prezentują i są szybsze od zwykłych wierzchowców, można je od kogoś odkupić ? w ah nie widziałem, chyba, że źle szukałem. Apropo kupowania za realne pieniądze, czy to wygląda tak, że jak kupie coś ze sklepu to automatycznie mam Veteran Usera ?

Opublikowano

Nie ma co, pomogłeś mu jak Hitler Żydom.

Veteran Usera już mieć nie będziesz, bo on jest dla tych, którzy >=1 opłacili Terę, gdy była p2p. Te mounty są za $$.

Trolling is a art.

Opublikowano

2xUp

wildarrr nieźle Cie podsumował ;P

--

Dzięki, czyli pozostaje kupno tej 3ciej opcji ...

A mountów kupić od innych graczy pewnie się nie da ... ?

Opublikowano

Raczej nie, jakiś czas temu sprawdzałem, ale mogłem coś źle kliknąć. Tak czy inaczej, nigdy nie interesowały mnie tak kosmetyczne aspekty gier.

Trolling is a art.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Ostatnio zauważyłem, że coraz więcej osób jeździ na wierzchowcach typu płonący koń, biały lew, pytanie brzmi czy te wierzchowce można zdobyć jedynie za pomocą realnych pieniędzy ? Bardzo fajnie się prezentują i są szybsze od zwykłych wierzchowców, można je od kogoś odkupić ? w ah nie widziałem, chyba, że źle szukałem. Apropo kupowania za realne pieniądze, czy to wygląda tak, że jak kupie coś ze sklepu to automatycznie mam Veteran Usera ?

Wierzchowca nie da się od kogoś odkupić. Weterana, jak już wcześniej pisano, masz tylko po zakupie klucza do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...