Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot checking licencse error

ozimczak13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kbotem, gdy włączam kbota i chce sie zalogować na konto od darkorbit wyświetla się get serwer lisst .. done itp itd i za chwilę jest checking license .... error............... POMÓŻCIE!

Opublikowano

a Aktualizacja kbota-a trwaa ;/ Co do tematu mi czasami tez sie tak dzieje,jednak po kilku próbach jest wporzadku.Pozdrawiam

Opublikowano

pobrałem najnowszą wersję i nic sprubuje dodać do wyjątków

robiłeś konto na googlach etc ?

yy nie... ale wgl mam konto google i gmail jesli o to ci chodzi .

Opublikowano

pobrałem najnowszą wersję i nic sprubuje dodać do wyjątków

yy nie... ale wgl mam konto google i gmail jesli o to ci chodzi .

zrob to:

W tym tutorial opiszę jak zacząć użytkować programy K (Kbot, Kekrava, KOpen Stealth)

1. Pobieramy któryś z wyżej wymienionych programów http://kbotik.c0.pl/ - lista programów.

2. Instalujemy program.

3. Otwieramy, wyskoczy nam takie okienko, alertvb.jpg klikamy OK, okienko zamknie się.

4. Otwieramy pasek zadań (tam gdzie mamy GG, skype i inne duperele).

5. Ukaże się naszym oczom taka ikonka (tzw. Kbot CC) iconay.jpg, otwieramy ją

5a. ukaże nam się takie okienko refreshtofc.jpg

6. Klikamy na przycisk "Register" w prawym dolnym rogu.registeryz.jpg

7. Otworzy nam się strona https://accounts.google.com/SignUp - rejestrujemy się na niej (WAŻNE ABY ZAPAMIĘTAĆ NICK (nazwa użytkownika) I HASŁO!!!)

8. Otwieramy znów Kbot CC.

9. Klikamy na przycisk User/PIN userpin.jpg

10. Wyskoczy nam okienko: kbot.jpg

11. W user wpisujemy "nazwę użytkownika" który podaliśmy przy punkcie 7 w PIN wpisujemy hasło które podaliśmy w punkcie 7.

12. Klikamy OK.

13. Następnie klikamy "refresh" w prawym górnym rogu.beznazwy4nz.jpg

14. Jeśli zamiast czerwonego napisu OFFLINE tylko kod 36555494.jpg to znaczy, że wszystko zrobiliśmy dobrze :)

1.jpg

Opublikowano

teraz mi sie wyświetla ze mam nieaktualną wersje bota! a mam 7.04!

zrob to:
W tym tutorial opiszę jak zacząć użytkować programy K (Kbot, Kekrava, KOpen Stealth)
1. Pobieramy któryś z wyżej wymienionych programów http://kbotik.c0.pl/ - lista programów.
2. Instalujemy program.
3. Otwieramy, wyskoczy nam takie okienko, alertvb.jpg klikamy OK, okienko zamknie się.
4. Otwieramy pasek zadań (tam gdzie mamy GG, skype i inne duperele).
5. Ukaże się naszym oczom taka ikonka (tzw. Kbot CC) iconay.jpg, otwieramy ją
5a. ukaże nam się takie okienko refreshtofc.jpg
6. Klikamy na przycisk "Register" w prawym dolnym rogu.registeryz.jpg
7. Otworzy nam się strona https://accounts.google.com/SignUp - rejestrujemy się na niej (WAŻNE ABY ZAPAMIĘTAĆ NICK (nazwa użytkownika) I HASŁO!!!)
8. Otwieramy znów Kbot CC.
9. Klikamy na przycisk User/PIN userpin.jpg
10. Wykoczy nam okienko: kbot.jpg
11. W user wpisujemy "nazwę użytkownika" który podaliśmy przy punkcie 7 w PIN wpisujemy hasło które podaliśmy w punkcie 7.
12. Klikamy OK.
13. Następnie klikamy "refresh" w prawym górnym rogu.beznazwy4nz.jpg
14. Jeśli zamiast czerwonego napisu OFFLINE tylko kod 36555494.jpg to znaczy, że wszystko zrobiliśmy dobrze :)

zrobiłem to wszystko co pisałes .

Dobra ludzie nwm o co chodzi ale juz jest dobrze i bot działa! Dzięki all ... jak da rade pójdzie + dla wszystkich.Temat można zamknąć ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

masakra !! :(

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Masakra To Żenada ,nie na to się zgadzałem,ale cóż monete zawsze można odzyskać-zawsze,jeszcze troszke poczekam do jutra.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...