Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co mam ProUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko. Za co ja mam ProUser?? o.O, aż taki grzeczny nie jestem :D i nie pomagam aż tak, chociaż że bym mógł.

Można gdzieś zobaczyć jakie macie rangi?

P.S

Szykuje się na jakieś TuTy itp. Jak będę miał TuT np: Coś z Windows to jaki dział obowiązuje?

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Ranga prouser jest od określonej ilości postów (Już nie pamiętam dokładnie od ilu, ale chyba od 500 była)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Dokładnie ProUser od 500 postów ja też gówno pomagam tylko spamie i wkurwiam ludzi a już tyle postów napisałem że mi Postmakera dali.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie dali ci tylko samo ci się dodaje od pięciuset postów. Jak masz coś tam pisać o windowsie to w komputerach, ale żeby to nie było byle co z serii "jak przyśpieszyć komputer", chyba że coś nowego wg ciebie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Coś takiego jak "przyśpieszenie pc" nie istnieje, to wszystko jest wbudowane, jedyna opcja jak zamula, to mu pomóc z rożnymi rzeczami defrag itp. Ogółem mam taki jeden, ze przy pomocy pliku *.dll możemy zmienić ikonki w systemie windwos 7 na inne. Ale to kręciłem tak sobie i nie mówię że dla mpcforum itp.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

@Up pojebały ci się tematy hahaha

a co do tematu to pro user jest od 500 postów potem masz postmaker od 800 a na końcu jest post writer od 2000 postów

Opublikowano

Siema. Mam pytanko. Za co ja mam ProUser?? o.O, aż taki grzeczny nie jestem :D

hahah zniszczył mnie tym

a propsy to czekaja cie jeszcze inne rangi i mam nadzieje ze coraz bardziej bedziesz sie angazowac w zycie MCP

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...