Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xenoxmt2 dlaczego gondormt2 jest nie czynny?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GondorMt2 nie działa, nie wiem czy wam też ale mi tak... chce się zalogować to przy CH1, CH2(itd) jest wielokropek " ... " i gdy się loguję to wyskakuje "błąd podczas łączenia się z serwerem" co jest nie tak? źle zainstalowany client? czy coś innego? proszę o pomoc.

Opublikowano

Nic nie masz źle zainstalowanego. Obawiam się, że ta część XenoX'a upadła. Extreme się jakoś jeszcze trzyma, a XenoX sam w sobie ma się dobrze. Mogę się mylić. Równi dobrze mogą prowadzić prece konserwacyjne lub naprawiać Buggi, których jest pełno :)

Opublikowano

XenoX dobrze się trzyma ale 2 dni off tam nie licząc z 4 godzin po restarcie :D

10247215.jpg

Opublikowano

dokladnie jak kolega up od 4:00 do 8:00 jakos dziala a potem niby serw online ale nikt sie nie zaloguje :) Nie wiem co tam kombinuja? ale od kilku tygodni/miesiecy sa problemy z logowaniem, potem siadaly pojedyncze ch a obecnie wogole juz nic nie dziala, najlepsze jest to ze nie ma zadnego info ze strony adminow, na forum nikt nic nie wie i wogole chyba jakos nikt sie niczym nie przejmuje :)

Opublikowano

dokladnie jak kolega up od 4:00 do 8:00 jakos dziala a potem niby serw online ale nikt sie nie zaloguje :) Nie wiem co tam kombinuja? ale od kilku tygodni/miesiecy sa problemy z logowaniem, potem siadaly pojedyncze ch a obecnie wogole juz nic nie dziala, najlepsze jest to ze nie ma zadnego info ze strony adminow, na forum nikt nic nie wie i wogole chyba jakos nikt sie niczym nie przejmuje :)

dlatego ze serwer atakuja i padania logowanie;p a gdy jest reset serwer to zapewne logowanie wznawia sie dlatego mozna wbic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...