Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaczor Donald jako... hitlerowski nazista, co sadzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno dowiedzialem sie, ze w czasie wojny Disney wypuscil bardzo kontrowersyjny i oburzajacy niektorych odcinek bajki Donald Duck. Kaczorek wciela sie w niej w hitlerowca, wszystko lacznie z budzikem czy chmurami wyglada jak swastyka, w bajce autorzy nabijaja sie z Korei, Mussoliniego i innych dyktatorow. Wpiszcie sobie w YT "kaczor donald jako nazista".

Ale pojechali.. ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dostalo toto chyba Oscara, zupelnie bez takich zamierzen (to mial byc tylko kolejny odcinek) :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Oglądałem to jakiś rok temu, bardzo śmieszne podoba mi się i to bardzo ale trochę na ocenie zmniejsza to ze tak jak wszystkie donaldy to kreskówka.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to było o tym że Donaldowi śniło się że jest wojna i jest Niemcem (a w każdym razie na pewno hitlerowcem), a na koniec się obudził w normalnej, wolnej Ameryce. Nawet chyba po przebudzeniu całuje figurkę statuy wolności. Nie wiem niby co w tym kontrowersyjnego, normalna zabawna parodia III Rzeszy i tyle.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

donald to postać bajowa a ten co to wymyśla o naziście to coś z głową nie tak bo jeszcze niczego nie przeżył tak jak wojny leczyć takiego pozdrawiam :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...