Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam podobnych utworow do tego w temacie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!

Od niedawna poszukuje swojego miejsca w muzyce, gdyz w zyciu nie kupilem zadnej plyty, kiedy uslysze jedna piosenke ktora mi sie podoba, a potem z ciekawosci przejrze inne utwory tego wykonawcy to mi sie juz nie poobaja (rekodzita to Coldplay- tylko ich utwory lubie wszystkie), a zawartosc mojego MP4 to zloto plywajace w g?wnie- od Rihanny czy Pitbulla, poprzez Colplay, Linkin Park, Mhombi, Skrillex, a konczac na Kulcie czy Cranberries..

I mam pytanie: oto utwory ktore mi sie najbardziej podobaja i miglbym je sobie zapetlac. Podrzucicie mi podobne utwory albo wykonawcow grajacych prawie dokladnie tak samo?

UTWORY

1.Archive- Bullets

2.Skrillex- Bangarang

3.Colplay- Violet Hill i Viva la vida

4.Will.i.am- Scream&shout

Wiem, ze to kał i glowne szlagiery (poza CP i Archive), ale poxrzucilibyscie mi podobne utwory? Najlepiej do kazdego numerka jeden ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...