Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pro Gildia

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie!

W tym tutorialu opiszę jak zrobić gildie (a reczej co się do niej przyda) żeby była pro.

Będą nam potrzebne następujące klasy:

Healer np 52/69 lvl skille na m+: Zwinka, leczenie Zwiększenie ataku, przywołanie

Po co?

Mało gildii robi buffa healera, a na tym wiele tracą zwinka szybciej biegasz i szybszy regen skilli, leczenie leczy + leczy trutke/spowolnienie, zwiększenie nieznacznie zwiększa atak ale te 40 dmg może zmienić losy wojny. Przywołanie - buffka o której później opowiem z dowodzeniem daje czas trwania czy jakoś tak (zedytuje to) i healer omdlewa największego koxa z przeciwnej gildii. Nie zabijamy go po potem będzie mógł wstać i dednąć kilku. Tyle na temat healera.

Buffka 1-3 smok

Normalny buff tylko koniecznie żeby wbić dowodzenie na wysoki poziom.

WP konieczny. Z ropzro na jak najwyższym poziomie.

I na koniec jak najwięcej pro koxów z wysokimi lvl'ami i pro eq do wybijania. Dużo krytyka, zwiększony atak, szybki regen skilli i np. mental z duchowego co 10 sec po 40k dmg :)

Tyle! Mam nadzieje że komuś pomogłem.

Jakbym o czyms zapomniał ew jakiś błąd napiszcie.

Nq!
Opublikowano

To nie jest poradnik. Trudno jest powiedzieć jaki jest przepis na dobrą gildię, jeśli ekipa jest zgrana to samo wychodzi a liczy się zabawa. Ty opisujesz bardziej taktykę a nie jak zrobić pro gildię. Ja temat uważam za niepotrzebny, tyle.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

tak ale healerow jest malo poniewaz ciezko sie expi a malo kto zna jego moc zwinka daje bardzo duzo moze byc pro sklad ktory bije ze skilla po 20k a ze zwinka bedzie bic szybciej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie widzę żadnej przydatności, wątpię, żeby ktoś grał tylko pod to, aby chelerem bufać, "jak najwięcej pro koxów" no co ty nie powiesz? W gildi, aby wygrywała muszą być dobrzy gracze? o.O Nie wiedziałem, myślałem, że buf i ninja 20poz wystarczy...

Jak ktoś nie wie takich rzeczy o gildi, to jej nie zrobi, bo nikt dobry do niej nie dołączy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...